Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

melodim bende yatayım artık uykum geldii.seni yalnız bırakmak istemem ama bugün pazara gittik bide akşam eşimin arkadaşına baya yol yürüdüm yorulmuşum. burdan shekerde gitsin hahahabu bi bahane değill insan isteyince hem gezmeye gidebiliyo hemde siteye geliyoohahaha kaçak çalışma yapmıyosa eğerhahahahahaha

tamam tatlım bende yatcam opuyom ıı geceler

anlıyom seni canımm bizde öyle mobilyayı ödedik annemler kız tarafının alcaklarını oturma odasını düzdüler koltuk perde halı çamaşır mak.falan.diğer bütün eşyaları taksitlendirdik.yeni bitti borcumuz.yani eşim aldı o konuda bizde destek görmedik ailesinden

bnde seni öptünn tatlımm inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder ev ve bebişş🙂iigeceler canım

selam kızlar.regl olduktan sonra kontrole gittim.adetimin 3. günü tahlil verdik.yükselen hormonlarımın tedavi sonrası düşmüş olacağını umut ederek verdiğim tahlillerim berbat çıktılar....malesef önceki değerlerden daha yüksek çıktı.bu tedavide fayda etmedi.doktorum menapoza doğru giden değerlerimin olduğunu söyledi..zaten anlamıştım ilacı kullanmaya başladıktan sonra adetim azalmaya başlamıştı,bir yanıyordum bir donuyordum..

daha sonra burda başka bir doktora gittim.kendisi prof. muayene etti ve durumumun çok kötü olduğunu söyledi..yumurtalıklarım yapısal olarak çok zayıfmış..bizde eşimle artık bebek defterini kapattık..tedavide olmuyorum artık..bu kadar kısa zamanda başıma gelmeyen kalmadı. çok yoruldum,bıktım..
bebek falanda istemiyorum,nefret ediyorum artık.o yüzden siz beni listeden silin.zaten gelecek ay adet olacakmıyım onuda bilmiyorum..olursam ne zaman olurum yine bilmiyorum..

neyse arkadaşlar başınızı daha fazla ağrıtmayayım..benden haberler böyle.inşallah sizler o annelik duygusunu en kısa zamanda tadarsınız.güzel haberlerinizi bekliycem..

selam kızlar.regl olduktan sonra kontrole gittim.adetimin 3. günü tahlil verdik.yükselen hormonlarımın tedavi sonrası düşmüş olacağını umut ederek verdiğim tahlillerim berbat çıktılar....malesef önceki değerlerden daha yüksek çıktı.bu tedavide fayda etmedi.doktorum menapoza doğru giden değerlerimin olduğunu söyledi..zaten anlamıştım ilacı kullanmaya başladıktan sonra adetim azalmaya başlamıştı,bir yanıyordum bir donuyordum..

daha sonra burda başka bir doktora gittim.kendisi prof. muayene etti ve durumumun çok kötü olduğunu söyledi..yumurtalıklarım yapısal olarak çok zayıfmış..bizde eşimle artık bebek defterini kapattık..tedavide olmuyorum artık..bu kadar kısa zamanda başıma gelmeyen kalmadı. çok yoruldum,bıktım..
bebek falanda istemiyorum,nefret ediyorum artık.o yüzden siz beni listeden silin.zaten gelecek ay adet olacakmıyım onuda bilmiyorum..olursam ne zaman olurum yine bilmiyorum..

neyse arkadaşlar başınızı daha fazla ağrıtmayayım..benden haberler böyle.inşallah sizler o annelik duygusunu en kısa zamanda tadarsınız.güzel haberlerinizi bekliycem..

daha önce hiç karşılaşmadık aymlek
yazdıklarını okudum.sakın umudunu yıtırme öyle de düşünme.biraz ara vermek ii olmustur belkı ama olacagına inan birgün.kafandan at bellı bı zaman belkı rahatlarsın.ama olacak bence.ara ver ama tekrar tedavıye baslarsın, bakarsın şaşırtmıstır senı bebğin.olmayacak düye de düşünme .çünkü nasıl düşünüsen öyle alısıyor beyin ve senı öyle yönlendırıyor.inan kesinlikle olacagına inan.🙂

GÜNAYDIN MELEKLERİM GÜNÜNÜZ AYDIN KALBİNİZ ÜMİTLE DOLSUNNNNNNNNNNNNNNN
inatt ettimm yatağa bile kaldırmadimmmm uyusunn koltuktaaaa hahaha
YAZIK ADAMCAGIZA BİZ ONLARIN YERİNDE OLSAK SUYUMUZ ÇIKARDI.KALDIRSAYDIN BELİ FALAN TUTULURDU.??

AYMELEGİM NUR YÜZLÜM BIRAKMA KENDİNİ. DAHA YAŞIN 25 DEGİL Mİ DAHA YOLUN BAŞINDAYIZZZZ!!!!!!!!!!!!! :kıamam:
BAK ÇİTOS ABLAYA AZİMLE HİÇ PES ETMEDEN BÜTÜN FAYDALI ŞEYLERİ YERİNE GETİRİYOR. BEN DE NE ZAMAN İKELEME DÜŞSEM ÇOK YORULDUM DESEM HEP O GELİR AKLIMA.SEN BIRAK MA KENDİNİ.TEK İLAÇLARA BAGLI KALMA OT FALAN İÇ. BENİM BİLE 38 OLAN PROLAKTİN 26 OLDU 1 AYDA DEVAMLI İÇEMEDİĞİM HALDE.SABIR MELEGİMMMM.
BİZLER HEP SENİN YANINDAYIZ .RABBİM NE ZAMAN VERECEGİ HİÇ BELLİ OLMAZ Kİ TATLIMMMMMMMMM :Kiss: :kiss: :kiss:
raBBİM HEPİMİZE TATDIRSIN O DUYGU CANIM.SAKIN Bİ DAHA DUYMAYAYIM NEFRET ETMEK GİBİ ŞEYLER. O MELEK BİRGÜN GELİP SENİN KUCAGINA GELECEKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!:bebem: :bebem:

canımmm Rabbim alnımıza neyi yazdıysa onu yaşıyacağız...umut etmek le umut etmemek arasında gidip gelmeler oluyor...hep bu ay bu ay diyoruz...ama bizz sadece düşüncelerden yola çıkarak umut edip etmemeyi kendimiz oluşturuyoruz..aslında ikisinide düşünmemek gerekir..benim bildiğim tek şey Rabbimden durmadan hatta sürekli dua edip hayırlı evlad istemek..dua etttikçe sabırlı olmamak mümkün değil...Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimizin hakkında...lütfen sende bebek konusunda kendini yıpratma...bak bende uzun zamandır deniyorum fakat hep aynı sonuç..ne yapalım bizim elimizde olan bişey değil bu ancak ve ancak rabbimin takdiri...kendine iyi bak canım...

cok moralım bozuk bıraz kızlar bugun kaynanamların akrabaya gıttık ordas yıne bebek problemı acıldı allah var sımdı kaynana bısı demedı olur dedı hayret 😀 neyse esımın teyzelrı yap bıtane dıye sankı sıparıs verıyorum yaa kızlar delı oldu a rtık bende doktoruma soledım 1 seneden fazla bekle dedı dedım ıste cok agır ılaclar verıldı dedım olmaz dedım toparlanmam lazım dedım ama bu bı gercek kızlar ufak bı yalan degıl yanı doktorum bole dedı

melodicim bilmmemi o duyguyu herkes soruyo..bende cevap vermekten yruldum artık..kim bilebilirki bizizm yşadıklarımızı..millet hiç düşünmüyo anca laf olsun diye gelişi güzel soruyoo...ben öle biri gelsede bana sormam ya bebek varmı yokmu diye çok abes gelio bana...

tuna bu yandaki meslekler vs. nerden çıkıyor bende sadece 28 var da merak ettim 🙂
canım diğer bilgilerini söyleyenleri ekliyorum, yaşadığın yeri ve mesleğini söylersen sana da ekliyim.

TUNAMMM her hamişlik farklılık gösterebiliyor canım olabilir sen gönlünü ferah tut inşallah meleklerimizin gelişimi hakkındada muhabbet edicez hepbirlikte 🙂benim doktorum hiç alttan muayene etmedi lafı bile geçmedi ultrasonla bakıyor ve sorun yok 10-12 çeşit kan tahlilleri verdi yaptırayım diye 30 mayısta diğer kontrolde götürücem ben 9 mayıssta gittiğimde 6+4 tü ve kalp atışı bariz birşekilde görünüyordu pıtır pıtır boyu 7mm dedi o hesaba göre bugün 7+1 oluyor 🙂 allahım hepimizinkini ve olacak olanlarınkini tamamına erdirsin sen bol bol dinlen ben çok mide bulantısı yaşıyorum ve isteristemez fazla hareket edemiyorum 🙂
canımm benim sağolasın takmamaya çalışıyorum ama olmuyor, bugün yine az bşy pembelik geldi çok korktum, intte dediğiniz gibi bu haftalarda olması normal diyor ama ben yine de üzülüyorum, bu kadar emek verdk inş bebeğim benden gitmez. anladım benimki de karından ultrasonla bakıyor da sana bi sorayım dedim. mavişim aramızda 4 gün var sanırım. ay ne güzel🙂 kalp atışı bende öyle çok görünmedi inş 18 mayısta gideceğim o zamn görürüm meleğimi sağlıklı, kan testi de henüz istemedi. benmki şimdilk rahat geçiyor sen de kendine iyi bak.. inş alırız meleklerimizi kucaklarımıza amiinn..

:deli: anam tuna ablam benden umutluyumuş ablam inşallah umudun yanlış cıkmaz ama ben bu ay beklemiyom vallahi yani kendimden umutlu degilimmm
hiç beklemediğn anda gelebilir canım belli olmaz🙂)

Merhaba kızlar :kiss: bende sizleri özledim..Annemler burdaydı ya bebek beni yordu Allahım onu bize bağışlasın ümmeti muhammedin de..Yerleri çok görünüyor annemden yeğenimden ayrılmak gerçekten zor oldu çok ağladım arkalarından :/ Rabbim yine bana kavuştursun inşallah..

Yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş topik uğurlu gelir inşallah.Kızlar ben bu ay programlı bir şey yapmiycam geçen ay bayağı stresli geçti biliyosunuz.Bu ay kafamı dinliycem valla..Eşim geldi çıkıyom kızlar görüşürüz yine Allaha emanetsiniz çok öpüyorum sizi:kiss:
canımmm çok özlemişim seni, zaten en iyisi takmamak güzelim inş meleğin süpriz yapar sana.

ahhh kuzum benim geçmş olsun daha çok gençsin, şimdilk ara verin pek düşünme bebeği, ama bir bakmışsın ummadığın anda gelmiş. hiç belli olmaz canım anlıyorum seni çok zor. olana kadar bir türlü bak olduktan sonra da bende şu an olduğu gibi aman bşy olmasın korkusu. şimdilik listede alta atıyım seni ama umudunu yitrme nolur Allah en kısa zamnda inş yüzünüzü güldürür. hiç başımızı ağrıttığını da düşünme burda kardeş gibiyiz ben de senin güzel haberlerini beklicem tatlım iyi bak kendine...

Geri