Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tuna ablası mrh.
yazdıklarını tam okuyamadım ama galıba akıntın olmuş merak etme .bu zamanlarda normal dıyor doktorlar.bende kahve akıntı oluyor bazen.oabılıyormus teaşlanma.evet bol bol su iç ve dinlen.kalp sesını de haftaya duyarsın.bazen de gec duyulabılıyor kalp sesi.herkesın degısık oluyor.kötü düşünme.öptümmmm

eveeett geldik mayıs ayına🙂 ohhh gelsin hamişler🙂 maşallah maşallah nisan ayı bereketli çıktı🙂 bakalım bu ay kaç hamiş çıkacak? darısı tüm listeye...

🙂:nazar:🙂:nazar:🙂H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂:nazar:🙂:nazar:🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım......................şubat hamişi :nazar:
2.tuvanna....................şubat hamişi :nazar:

3.aussie-angel...........şubat hamişi :nazar:
4.hazan_11...............şubat hamişi :nazar: son adet 7 şubat Antalya
5.esinerkan..........mart hamişi :nazar: son adet 1 mart Düzce 24 Okul öncesi öğrt.
6.burju.................mart hamişi :nazar:
7.sarı gelin.................mart hamişi :nazar: son adet 6 mart
8.sen-lin12121212.........mart hamişi :nazar:
9.çölmeleği..............mart hamişi :nazar: Mardin/Midyat 19
10.tunaa.......mart hamişi :nazar: son adet 20 mart Eskişehir 33 Resim öğrt. çok mutluyum🙂)))
11.mavişimbebekistiyor.......mart hamişi :nazar: İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
12.tatu...............mart hamişi :nazar:
13.mavikedi..............nisan hamişi :nazar: son adet 1 nisan Edirne 28 İngilizce öğrt. Tebrikler🙂
14.geliyobebiş..........nisan hamişi :nazar: son adet 8 nisan Tebrikler🙂

15.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
-şimall...............6-10 mayıs ??? Kütahya 26 Ev hanımı

-dilara1.................7 mayıs ??? Mardin (Almanyadan)

-elif_ecrin...................11 mayıs ???

-elçin&su.................12 mayıs ???

-bembeyaz...............13 mayıs ??? Konya 26 Memur

-berna24..................15 mayıs
-orjinal-catlaq............15 mayıs İstanbul
-gullu_23...................17 mayıs
-ayşegül................19 mayıs
-unıca...................19 mayıs
-mini garaböcük............20 mayıs Gurbetçi Eskişehirli 26
-denizzzz..........20 mayıs Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
-uyuzmuyum_neyim.....................20 mayıs 28
-geveze.....................22 mayıs
-lalezar...................22-24 mayıs Balıkesir 39 Memur
-yaseminnnnnnn........24 mayıs Kütahya 22 Ev hanımı
-defne defne................30 mayıs Satış danışmanı
-burçemm.................31 mayıs Tekirdağ
-çitos....................1 haziran Yozgat
-sinemtugra.................2 haziran
-baharrrımmm..............3 haziran Ardahan Güzellik uzmanı
-melodi_cn................6 haziran İstanbul 25 Ev hanımı
-haziran13.............? İstanbul 35 Mühendis
-gülparem...............? Afyon 22 Üniv. öğrc.
-beklenenbebiş..........8 haziran 20
-yesi......................? 25
-sılam_nisa.................? Türkçe öğrt.
-best_dream............11 haziran
-fatma mutlu.............? Elazığ 21

Arkadaşlarımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verirler...
sheker_shey...............? Konya
sevde7...................?
geweze............? Ankara 22 Üniv. öğrc.

arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler:
sea34........................? İstanbul
koza...................? Antalya 33
aymelek..............? Erzurum 25 Hemşire

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

Dikkat!!! Regl tarihi 15 gün geçip de topiğe haber vermeyenler listeden çıkarılacaktır.

tuna ablası mrh.
yazdıklarını tam okuyamadım ama galıba akıntın olmuş merak etme .bu zamanlarda normal dıyor doktorlar.bende kahve akıntı oluyor bazen.oabılıyormus teaşlanma.evet bol bol su iç ve dinlen.kalp sesını de haftaya duyarsın.bazen de gec duyulabılıyor kalp sesi.herkesın degısık oluyor.kötü düşünme.öptümmmm
evet 2 kere oldu canım 8. haftadayım intte de normal yazıyor ama endişeliyim, inş bşy olmaz. sağol güzelim Allah hepimizin tamamına erdrsn. sen de kib ben de öptüm.

shekerımm nere gittin kızz miden mi ağrıyo bahane mi yoksa:d014: vamp kadın seni.tabi dün gece üşüttün duştaaa midene vurduhahahahahaha

kıs beni kendinle karıştırdın heralde hahaha hahaha..Kocişim hasta valla yazık hiç hali yok cidden.Havalar kötü burda o yüzden hasta olup duruyoz :cry:bide hastalara bak bak bulaşıyo yani..Adamı hasta hsta uğraştıramam cicim ben kıyamam kocama hahaha hahaha
hahahayavrumm bak bu geceki bahanede hazırmışş hahahasen kaçak kaçak çalışş arıycam maliyeyiii bakkhahahamasum muşş saat şuan 1 10 geçiyo ve senn sitede yoksunn,masum olan bizleriz hem masumm hem madur koçişler uyuyohahahaama shekerım iş başındaaa çalış çalışş bi hamiş kal sorcam ben sana kaçak et kesmeyiihahahahahaha
hahahayarın gecede gelmede senn bakk aramıyom mu 118 80 den bulcam numaranı vamp kadın shekerr dedim mi verirlerrhahaha
kıs anam bana inanmıylar heee..Yemek dokundu ya eşime de bana da ve afedrsnz ishal olduk 🙁🙁 hala bişe yiyemiyorum yani.Anam bende açıklama yapıyom bu cadıya hahaha hahaha.He kıs vamp kadınm seksiyim anam hahaha hahaha..Takım kurucam doğurucağm çocuklarla hahaha hahaha hıh oh beee.Hatun kendni yalnz hissediyo beni de alıyo seksi hatun kervanına.Bacım bu arada yarın TUS var ya eşim bugün nöbetten 12 gibi gelicek 12'ye kadar varım tabi bensz olur mu hahaha hahaha.Ama 12 den snra külkedisinie dönüşücem hahaha hahaha sabah 7 gibi ankaraya gidicez ALLAH nasip ederse.Eşimn sınav çıkışı kayınvaldiemlerde kalıcaz kısmet olursa .Yarn da yokum yane cicim hahaha hahaha.

iyiyim melodim sen nörüonn🙂kız evlendiğimizde mobilya bocu vardd bititrdik çok şükür.şimdi ev aldık onun borçları varr daha yeni başlıycaz ödemeye kiracı soktuk oda destek olcak

Gevezeeeeeeeeeee bize de ev alsanızaaaa hahaha hahaha biz daha alamadk ev falan bize de al bize de hahaha hahaha.Allah GÜLE GÜLE oturmak nasip etsn cnm hayırlı uğurlu olsn.:kiss:daha iiileri olsn inşallah kuzum
melodim bende yatayım artık uykum geldii.seni yalnız bırakmak istemem ama bugün pazara gittik bide akşam eşimin arkadaşına baya yol yürüdüm yorulmuşum. burdan shekerde gitsin hahahabu bi bahane değill insan isteyince hem gezmeye gidebiliyo hemde siteye geliyoohahaha kaçak çalışma yapmıyosa eğerhahahahahaha

Uykusu gelmişmiş pehhhhh sen onu benm külahıma anlat hahaha hahaha.Anam hasta hasta çalşmayı ancak sen yaparsn hahaha hahaha.Kafamızı koydğmz gibi uymşz heee..
selam kızlar.regl olduktan sonra kontrole gittim.adetimin 3. günü tahlil verdik.yükselen hormonlarımın tedavi sonrası düşmüş olacağını umut ederek verdiğim tahlillerim berbat çıktılar....malesef önceki değerlerden daha yüksek çıktı.bu tedavide fayda etmedi.doktorum menapoza doğru giden değerlerimin olduğunu söyledi..zaten anlamıştım ilacı kullanmaya başladıktan sonra adetim azalmaya başlamıştı,bir yanıyordum bir donuyordum..

daha sonra burda başka bir doktora gittim.kendisi prof. muayene etti ve durumumun çok kötü olduğunu söyledi..yumurtalıklarım yapısal olarak çok zayıfmış..bizde eşimle artık bebek defterini kapattık..tedavide olmuyorum artık..bu kadar kısa zamanda başıma gelmeyen kalmadı. çok yoruldum,bıktım..
bebek falanda istemiyorum,nefret ediyorum artık.o yüzden siz beni listeden silin.zaten gelecek ay adet olacakmıyım onuda bilmiyorum..olursam ne zaman olurum yine bilmiyorum..

neyse arkadaşlar başınızı daha fazla ağrıtmayayım..benden haberler böyle.inşallah sizler o annelik duygusunu en kısa zamanda tadarsınız.güzel haberlerinizi bekliycem..

Cnmmmmm off yaa kıyamam saana ağlattn beni heee.Sen dr'larn ne dediğine bakma bitanem.Eşim dr ama ben pek sevmem doktorları şahsen.Yani bazılarını.Elbet işini iii yapan dr'lar var ama bazıları da insanın moralman çökertiyo yok yere.Bak gör MEVLAM sana umut kapısı açıcaktır.Çooook insan biliyorum dr'ların bu aptalca sölemlerine bakmayıp çocuk dünya'ya getiren yada aşka bi hastalığını gideren.Canm bnm RABBİM istesn yeter ki sen hiç kafanı yorma ve ALLAHTAn iste bırak o doktorları.RABBİM dilerse bi anda bütün sıkıntılarn siliniverir kavuşursn meleğne.Yeter ki moralin iii olsun inancını yitirme.Dr'un değil ALLAHIN dediği olur arkadaşım unutma emi..Biz senin için çok dua edicez bitanem nolur umudunu kaybetme cnm :kiss:
seni anlıyom burçemim biz eskiden film açar netten film izlerdik bayılırım korku filmlerine ve sarılıpp ışığı kapatıp film izlemenin tadına doyamam.ama uzun zamandır izleyemiyoz çok özledim.ama hafta sonuda olsa izleyemiyoz artık ve insan deli gibi bekliyo işten gelsin diye.ama eşim hafta sonuda msyi yapıyo artık borçlarımız var dinlenmesi gerekiyo.

Korku filmi bahanesiyle ortam hazırlama heee.İii taktik valla hahaha hahaha Ben hiç sevmem korku filmlerini valla.Gece rüyama girer o yüzden eşim izletmez etkisinde kalıyorum dye..Ama ii taktikmiş izlemeye başlasam mı napsam hahaha hahaha.Adam senn yüzünden dinlenemiyo kıs hahaha hahaha.RABBİM tez zamnda bebek versn inşallah bacım hahaha

demi ama orjimm herşeyden önce kocişşşhahahaevimin direği gözümün bebeği doğmamış bebelerimin babasıııııı guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kocişimeehahahahahaha
hahahah koçam gelince cıkıyom diyemiyom k.bakmayın o gelince hemen kapıyım cok özür ne yapalım o gelince oluyorum mahsum kedi miyavvvvv kıghhhhh hahaha

selam kızlar.regl olduktan sonra kontrole gittim.adetimin 3. günü tahlil verdik.yükselen hormonlarımın tedavi sonrası düşmüş olacağını umut ederek verdiğim tahlillerim berbat çıktılar....malesef önceki değerlerden daha yüksek çıktı.bu tedavide fayda etmedi.doktorum menapoza doğru giden değerlerimin olduğunu söyledi..zaten anlamıştım ilacı kullanmaya başladıktan sonra adetim azalmaya başlamıştı,bir yanıyordum bir donuyordum..

daha sonra burda başka bir doktora gittim.kendisi prof. muayene etti ve durumumun çok kötü olduğunu söyledi..yumurtalıklarım yapısal olarak çok zayıfmış..bizde eşimle artık bebek defterini kapattık..tedavide olmuyorum artık..bu kadar kısa zamanda başıma gelmeyen kalmadı. çok yoruldum,bıktım..
bebek falanda istemiyorum,nefret ediyorum artık.o yüzden siz beni listeden silin.zaten gelecek ay adet olacakmıyım onuda bilmiyorum..olursam ne zaman olurum yine bilmiyorum..

neyse arkadaşlar başınızı daha fazla ağrıtmayayım..benden haberler böyle.inşallah sizler o annelik duygusunu en kısa zamanda tadarsınız.güzel haberlerinizi bekliycem..

cok üzüldüm gecmiş olsun arkadaşım sakın üzülme allahtan umut kesilmez rabbim acil şifa verir herşey düzelir inşallah dualarımız seninle hepimiz sana dua ediyoruz sakın umudunu yitirme mevlama el ac afiyet iste o senin yanındadır belki bizlere burdan kolay gelir ama seni bizlerde bir okadar anlıyoruz allahtan rahmet kesilmez ümüdini yitirme mevlam hızır gibi yetişecek sana

slm hamişimmm naslsn bakem?? ya bende hamilelik geçirdim biliyosun ama merak ettm sen adet dönemine kadar farklı bişe yaşadn mı?? yani ne bilim bende mesela kasık ağrıları olmştu karnm çok ağrmştı bacak ağrısı falan olmştu.Bide adet olucam da olamıyorum gibi olmştu sende oldu mu??bunlar bende adete 10 gün kala falan yaşandı

selam şekerim evet bende eklem ağrıları çook oldu hala daha oluo kalça kemiğim bacaklarım çok ağrıdı ve ara ara karın ağrım oluyor gazdan dolayı ve dediğin gibi adet olcak gibi bi tatlı ağrı oluyor hatta ben ikinci ayımda tam adet günümde aynı ağrıları yaşadım yanii ama benim de 10 gün kala başlayıp hala daha devam eden ağrılar bunlar ara ara fazlalşıyor yani cnmm özellikle sırt ve belim çok ağrıyor..

slm hamişimmm naslsn bakem?? ya bende hamilelik geçirdim biliyosun ama merak ettm sen adet dönemine kadar farklı bişe yaşadn mı?? yani ne bilim bende mesela kasık ağrıları olmştu karnm çok ağrmştı bacak ağrısı falan olmştu.Bide adet olucam da olamıyorum gibi olmştu sende oldu mu??bunlar bende adete 10 gün kala falan yaşandı

selam şekerim evet bende eklem ağrıları çook oldu hala daha oluo kalça kemiğim bacaklarım çok ağrıdı ve ara ara karın ağrım oluyor gazdan dolayı ve dediğin gibi adet olcak gibi bi tatlı ağrı oluyor hatta ben ikinci ayımda tam adet günümde aynı ağrıları yaşadım yanii ama benim de 10 gün kala başlayıp hala daha devam eden ağrılar bunlar ara ara fazlalşıyor yani cnmm özellikle sırt ve belim çok ağrıyor..
Anladm cnm demek aynı şeyleri yaşamşz hemen hemen.🙂🙂 sağ salim kavuşursn inşallah bebeğine kucağına al inşallah cnm🙂🙂bende sbahları mide kazıntısı da oluyodu sabah kalkar kalkamz kazınıyodu midem ..İnşallah bende kavuşurm meleğine yeniden ama bu defa hiç gitmesn inşallah 🙁

Geri