Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sağol bitanemmm iyiyim cnm iyi gidiyor herşey sen nasılsn bakalım ne zamadır göemedim seniii nikahında oldu kutladım ama okudunmu bilmiyorum yoktun hadi hayırlısı bakalım cnmmmm
sagul ablacım cok tşkler iigidiyor vallahi ne olsun işte yuvalanıyoz sizler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hamişlikkk aslında varımda denk gelmiyoruz ablam neyse öpütümm kocaman
ben maxfaktör kullanıyorm lasting performans ismi çok doğal ve kalıcı bir fondöten mesleğimden dolayı bir çok ürün kullandım o yüzden kesinlikle tavsiye ederim güvenebilirsin az miktarda kullanıyorsn zaten güzellik uzmanıyım ben bu arada
Hayatım inşallah bebeğiniz olur, olucaktır da.. Sorun sen de olmuş eşinde olmuş, bence önemsiz bunlar. Kadınlık ve erkeklik bun lardan geçmiyor. İlkellik bence, sen de sakın böyle şeylere aldırma, içselleştirme bu geleneksel kalıpları. Allah herkese hayırlısını versin.
Sarı gelin vallahi artık taksamda kafam takmıyortınlamıyor duruma alıştık ne yapalım inanırmısın ikinci silik çizgiyi görünce eşime hamileyim dediğimde zavallım oda benim gibi bi tuhaflaştı sevinç korku şüphe üçünü bir arada yaşadık ...Gerçekten çok zor bir durum 16 yıl olcak kolay değil beklemek..Sen ne kadar Allahtan geldiğini bilsende çevredekilerin patavatsızca söylediği keimelere takılmamak mümkün dedğil çift olarak etkilenmemek evliliği bu kadar yıl ayakta tutmak inan hiç kolay değil..Evliliğinde ne kadar mutlu olursan ol sende ki bu eksiklikle rencide ediyorlar ve biz kadınlar yine ağlar sızlarız içimizden erkekler öyle değil..İçlerine akıtırlar çaresizlik hisederler.Sorun bende olmasına rağmen insanlar sanıyoki problem eşimde niye biliyonuzmu dışardan mutlu bir çift olarak görünüyoruz sanki sorun eşimde ve bende durumu alttan alıyomuşum gibi görünüyor..Sabır bir yere kadar bir gün eşimin canına tak edeicek diye inan korkuyorum..Peygamber değilki sabırlı olsun ne kadar birbirimizi sevsekte insanların iğnelemelerinden dolayı evliliğimin zedelenmesinden korkuyorum ve Allaha sığınıyorum Allahım yuvamızdan kem gözleri kötü nefesleri uzak tutsun eşimden ayırmasın ..Cümlesinide .Her şeyin hayırlısı olsun halimiz Allaha ayandır her şeyi görüyor o tür kötü zihniyetteki insanları rabbime havale ediyorum