YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Güzel olmuş liste Lamişçim

Hurhur maşallah baya bi kilo vermiş ama merak ettim ne kadar zamanda verdi o kadar kiloyu yaa 🙂

Ah ah ben de versem :hıms:

Son düzenleme:
Güzel olmuş liste Lamişçim 🙂

Hurhur maşallah baya bi kilo vermiş ama merak ettim ne kadar zamanda verdi o kadar kiloyu yaa 🙂

Ah ah ben de versem hmms

beğendiğine sevindim hurhur o kiloyu 2.5 ayda verdi sanırım bu konuyu açtığımdan beridir diyet yapıyo canım yaa ama başardı onun için diyorum repleri o haketti...bizde vericez ama allahın izniyle yeterki sabır🙂

........AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52..........................1

AuuSSie-Angel............1.69...............67.7.......... .......60....................4.300g
hercai.....................1.70................-.....................60...................-
LAMİYA...................1.60................76... .................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. .................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. .................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................73.. ..................60......................1
Şevval.....................1.60...............-........................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. .................60......................-

repler hurhurun ......

Maşallah ya valla hayran kaldım iradesine iki aydır diyet ha 🙂Gerçekten de haketmiş hem de sonuna kadar verebilirsem ben de vericem valla rep 🙂

İnşallah vericez canım ben de umutluyum :hıms:

AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52..........................2
AuuSSie-Angel............1.69...............67.7.......... .......60....................4.300g
hercai.....................1.70................-.....................60...................-
LAMİYA...................1.60................76... .................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. .................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. .................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................73.. ..................60......................1
Şevval.....................1.60...............-........................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. .................60......................-

2 kilooo verdimmm.başladığımda 60 kg dım şekerleer..

tebrikler canım bilmiyodum🙂

Yok abla Bozmadim diyeti 🙂

Ama cooook basim agrio ya (diyetten degil ondan öncede vardi)

Nedense kilo veremiom ama hic 😕😕😕

Neyse hayirlisi olsun =)