AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52..........................2
AuuSSie-Angel............1.69...............67.7.......... .......60....................4.300g
hercai.....................1.70................-.....................60...................-
LAMİYA...................1.60................76... .................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. .................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. .................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................73.. ..................60......................1
Şevval.....................1.60...............-........................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. .................60......................
Yeni liste gayet guzel olmus... ilgimi çeken sey boy ortalaması hemen hemen aynı yani. melekler mekanın ın meleklerinin boyları hemen hemen aynı...
inşallah hepimiz de istediğimiz kilolarımıza ulaşırız....
Ben bugun alış verişe gittim.. Baya bir yurudum ve hiç bir sey yemedim içmedim... Su içmekten hariç...