YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

tatlım şeker hastalığın için bilmiyorum ama benim arkadaşım kullanmıştı.ilk hafta her gün az az ikinci hafta 2 günde 1 üçüncü hafta 3 günde bir .böle devam etti.en sondada haftada 1 kez içiyordu.ama adet düzensizliği yaptı.gerçi Fadimen (aynananda )de böle bi sorun olmaz herlade hahaha
Teşekkürler canım söyleyim fadimeme,:laugh:

Hurhurcum tebrik ediyorum canım .. Darısı basıma... senin suana kadr vermiş oldugun kiloları şimdi ben versembana yeter 😀 ay butun dunya benim olur ...

AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52..........................2

AuuSSie-Angel............1.69...............67.7.......... .......60....................4.300g
hercai.....................1.70................-.....................60...................-
LAMİYA...................1.60................76... .................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. .................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. .................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................73.. ..................60......................1
Şevval.....................1.60...............-........................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. .................60......................

Yeni liste gayet guzel olmus... ilgimi çeken sey boy ortalaması hemen hemen aynı yani. melekler mekanın ın meleklerinin boyları hemen hemen aynı...
inşallah hepimiz de istediğimiz kilolarımıza ulaşırız....

Ben bugun alış verişe gittim.. Baya bir yurudum ve hiç bir sey yemedim içmedim... Su içmekten hariç...

AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52..........................2
AuuSSie-Angel............1.69...............67.7.......... .......60....................4.300g
HeRCai.....................1.70................-.....................60...................-2
LAMİYA...................1.60................76... .................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. .................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. .................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................73.. ..................60......................1
Şevval.....................1.60...............-........................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. .................60......................

Yaw kizlar bende 2 kilocuk vermistim emme :uhu:
Hadi neyse ben yaziom 😀
Ayrica listeyi yapana TSKler :kiss:, beni Pemde yapmis :utan: :utan:

ebraryksl.................1.60.................58. ..................52....................2
HeRCai.....................1.70................-.....................60...................-2

ay gercekten yaa boylar 2 kişi dışından nerdeyse aynı....:dil:

Aslan Hercai hani vermiyorum diyodun bak vermişsin 🙂Helal olsun ben de merak içinde bir haftanın dolmasını bekliorum :hıms:

Geri