YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

»| [B' Alıntı:
Yaw kizlar bende 2 kilocuk vermistim emme :uhu:[/B]
Hadi neyse ben yaziom 😀
Ayrica listeyi yapana TSKler :kiss:, beni Pemde yapmis :utan: :utan:

Cnm yaa senin ki ne güzel pembee.. benim kide en nefret ettiğim renk yeşil.. neyse bana ugur olur belkim 😀 😛iha:

AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52....................2
AuuSSie-Angel............1.69...............67.7.......... .......60....................4.300g
HeRCai.....................1.70................-.....................60...................-2
LAMİYA...................1.60................76... .................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. .................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. .................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................73.. ..................60......................1
Şevval.....................1.60...............-........................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. .................60......................-

Gülcüm seni de toz pempe yaptım balım :ehi:

Bugünki Listem :

Kahvalti : 8:00 2 dilim Siyah ekmek, Salam + Domates

1 lt SU + 2 Bardak Beyaz Cay

Ögle Yemegi : 12:00 Bir canak ilkbahar corbasi ictim.

Aksam yemegi : 16:00 Bir canak yogurtlu ekmek...

Bugünlük listem bukadar.
Biliyorum artik adam akilli diyet yapmiyorum.

.......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52....................2
AuuSSie-Angel............1.69...............67.7.......... .......60....................4.300g
HeRCai.....................1.70................-.....................60...................-2
LAMİYA...................1.60................76... .................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. .................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. .................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................73.. ..................60......................1
Şevval.....................1.60...............-........................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. .................60......................-

kızlar beğenmenize sevindim ama renkler tamamen tesadüf rahatsız olduğunuz bişey olursa değiştirebilirsiniz bu listede kim ne verdi daha iyi gözükür hadi kızlar gevşeklik yok önce bentabii...

........AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52..........................2
AuSSie-Angel............1.69................67.7..................60..................4.300g
HeRCai.....................1.70................-.....................60...................2
Arıza......................1.60..............57.5. ...................50......................-

Son düzenleme:
AuSSie-angel rengini mor yaptım ama eğer toz pembeyi beğenmişsen onu kullanalım çok silik diye böyle yaptım ama sadece fikir değiştirmek istersen bi sakıncası yok canım😀

Bütün repler Hurhur'un 😀
ayyyyy yaşasın ben rep almışım giremiyodum uzun zamandır dünyadan bi haber kalmışım ay çoookk mutlu oldum pasika adminim çok sağol bana tebrihte bulunan herkese teşekkür ederim darısı sizin kğ ların başına 😀 çok sağolun lamişim sayende verdim bu kğları sağol bacım ya

ayyyyy yaşasın ben rep almışım giremiyodum uzun zamandır dünyadan bi haber kalmışım ay çoookk mutlu oldum pasika adminim çok sağol bana tebrihte bulunan herkese teşekkür ederim darısı sizin kğ ların başına 😀 çok sağolun lamişim sayende verdim bu kğları sağol bacım ya
bitanem böyle arada beni hatırlamana çok mutlu oluyorum ama bu senin hakkın sen kendi azminle verdin bu kiloları sana demiştim diğerleride gidicek görüceksin

Geri