YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Kızlar lahana suyu ile diyet yapan var mı aranızda?Kaç gün ara verilmesi gerekiyor,şeker hastalarına zararı varmı?Bekliyorum kızlar fadimem soruyor(kaynanacığım):laugh:

tatlım şeker hastalığın için bilmiyorum ama benim arkadaşım kullanmıştı.ilk hafta her gün az az ikinci hafta 2 günde 1 üçüncü hafta 3 günde bir .böle devam etti.en sondada haftada 1 kez içiyordu.ama adet düzensizliği yaptı.gerçi Fadimen (aynananda )de böle bi sorun olmaz herlade hahaha

yaaa şevval hadi yaaa başlayalım artık yürüyüşe yoksa kilo veremiyorummm::🙁(((

şuanda kendimi okadar iyi hissediyorumki anlatamam
bu kıza nolmuş daha 1 saat öncesine kadar üzgündü diyceksiniz doğru öyleydi ama şimdi tersi oldu çünkü az önce tv8 de ebru şallıyla plates yaptım ve bütün kaslarımın çalıştığını hissediyorum bundan sonra süreklide yapmaya çalışıcam bide bu şekilde deneyelim bakalım hepinizede tavsiye ederim kendimi iyi hissediyorum

........AD...................BOY...............KİLO.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58...................52..........................1
AuuSSie-Angel............1.69...............67.7.................60....................4.300g
hercai.....................1.70................-.....................60...................-
LAMİYA...................1.60................76....................65.....................-
hurhur....................1.65...............106...................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5..................50......................-
Şura.......................1.60................62....................58.....................-
Orkide....................1.65................73....................60......................1
Şevval.....................1.60...............-........................65......................-
Hayal.....................1.65................84...................60......................-

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlarım ben bir liste daha hazırladım ama değişiklik yapmak isterseniz yada yalnış yazdığım varsa düzeltebilirsiniz

Maşallah maşallah 10 kişi olmuşuz kız bende bu pazartesi aranıza allah nasip ederse katılıyorum pazartesi tartılıp kilomu ozaman yazıcam kızlar bayağ çekişmeli geçicek desenize bakalım yaza kadar en çok kim kilo vericek

Geri