YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

ebraryksl = 1,60 - 58 kg... Hedefi = 54

AuSSie-AnGeL = 1,69 - 72-67,7kg.... Hedefi = 60

HeRCai = 1,70 - Hedefi = 60kg.

LAMİYA=1.60- hedefi = 60kg

HurHur = 1,65 Hedefi 90kg

Ariza = 1,60 - 57,5kg..... Hedefi = 50

Şura = 1,60 - 62kg.............. Hedefi =58

Orkide=1,65-73kg.........Hedef=60(şimdilik)

şevval=1,60..................Hedefi=60,65

HayaL= 1,65-84...........Hedefi=60

Meleklerim ben 300 gram daaha vermiş bulunmaktayım ve bunu solemekten gurur duyuyorum 😀 ay yaşasın meleklerim cok ama cok mutluyum... altına daha indigim oluyor ama genel anlamda tartıldıgımda 67,7 cıkıyorrr... Allahım sana şükürler olsun eger diyeti bozmassam guzel gunler beni bekliyorr...
Allahım inşallah suanki hedef kiloma ulasırrım... oda 60 oluyor dogum gunume kadar vermek istiyorum bu kiloları... .... doğum gunumede sayılı gun kaldı ... mayıs sonu inşallah o zamana kadar gider banada dogum gunu hediyesi olur..

canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım uğrayamadım ayol canlarım ben 1 kg vermiş bulunuyorum fakat daha yeni başladım lahana diyetime byu gun başladım allahın izniyle inşallah vereceğim canlar bu gunkü menum sabah su ilaç su öğlene doğru çorbamdan ikindiye doğru gene ç.orba ay anam butun gun çorba içtim işte ne diyim yav şimdide bi dene bitki çayı içem yatam 😀 meyvede yedim tabe 2 dene elma yedim gün içersinde 😀 bakalım neler olcak yav :d lililili:

20060325.jpg

hahahahahahahhahahahahaha
hayallllllllllllllllllll yafrim bu ne gı ayyy hahahahahahahhaahhahah ay allah korusun be aman hahahahahah gı aramıza hg bacum lilililil yerim seni yafrim 1 kg vermişim ulen hahahahahah mideni, açlığa alıştır önce yafrim sonra başla vermeye tmmı ulen hahaha:n028::dil::dil::dil::dil::dil::dil::dil::dil::dil::dil::dil::dil::dil::dil::dil::dil::dil:

ne güzel gidiyo kilolar yarın sabah herkez yazsın verdiğini bu hafta.bizde pasikaya bildirelim ki, repini versin sabah herkezin msjını bekliyoruz😀

Günaydın kızlar valla bizde baskül yok o yüzden ben haftada bir tartılacam mecburen.Dün herşey yolundaydı ağzıma bir gram ekmek almadım ve açlık da çekmedim 🙂Meyve takviyesi çok yaptım çünkü.Gidecek bu kilolar hissediyorum 🙂

aaaaa bende uzun zamandan beri ekmek yemiyorum zaten .dün tartıldım 57 çıktı.ama inanmadım.muhtemelen dün az su içtim ondandır.
dün sabahı yazmıştım öğlende çorbamdan içtim.ama 2 kaşık pilav da yedim.akşamınada çorbamdan içtim ama bide üzerine 1 tane orta boy haşlama alabalık yedim.aaaaaaaaaaaaaaaaaa pişman oldum ama.

aman herneyse canım haşlamaydı.şimdilik diyetim ii gidiyor.Darısı diğer haftaların başına.....

ebraryksl = 1,60 - 58 kg... Hedefi = 52

AuSSie-AnGeL = 1,69 - 72-67,7kg.... Hedefi = 60

HeRCai = 1,70 - Hedefi = 60kg.

LAMİYA=1.60- hedefi = 60kg

HurHur = 1,65 Hedefi 90kg

Ariza = 1,60 - 57,5kg..... Hedefi = 50

Şura = 1,60 - 62kg.............. Hedefi =58

Orkide=1,65-73kg.........Hedef=60(şimdilik)

şevval=1,60..................Hedefi=60,65

HayaL= 1,65-84...........Hedefi=60

hedefim deişştiiiiii............

Kızlar lahana suyu ile diyet yapan var mı aranızda?Kaç gün ara verilmesi gerekiyor,şeker hastalarına zararı varmı?Bekliyorum kızlar fadimem soruyor(kaynanacığım):laugh:

Günaydın kızlar valla bizde baskül yok o yüzden ben haftada bir tartılacam mecburen.Dün herşey yolundaydı ağzıma bir gram ekmek almadım ve açlık da çekmedim 🙂Meyve takviyesi çok yaptım çünkü.Gidecek bu kilolar hissediyorum 🙂

neyse canım tartılman şart değil yeterki diyeti bozmayalım dimi yaa ben neden veremiyorum çok üzülüyorum hafta sonu kaçırdım ondan galiba 🙁

aaaaa bende uzun zamandan beri ekmek yemiyorum zaten .dün tartıldım 57 çıktı.ama inanmadım.muhtemelen dün az su içtim ondandır.
dün sabahı yazmıştım öğlende çorbamdan içtim.ama 2 kaşık pilav da yedim.akşamınada çorbamdan içtim ama bide üzerine 1 tane orta boy haşlama alabalık yedim.aaaaaaaaaaaaaaaaaa pişman oldum ama.

aman herneyse canım haşlamaydı.şimdilik diyetim ii gidiyor.Darısı diğer haftaların başına.....
allah hepimizin yardımcısı olsun çok sıkıldım işimiz çok zor sanırım sporu arttırmam gerek🙁

Geri