ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 21 Haziran 2011 #107 İyide bizim bu verdiğimiz puanlar profile değil ki avatar ve imzaya olmuş ; ben şimdi bir ilk yapıyor ve direk profiline giriyor ve puan veriyorum Uyuzcum 3 sekiz virdim 😀 yokki bişey profilinde napim..
İyide bizim bu verdiğimiz puanlar profile değil ki avatar ve imzaya olmuş ; ben şimdi bir ilk yapıyor ve direk profiline giriyor ve puan veriyorum Uyuzcum 3 sekiz virdim 😀 yokki bişey profilinde napim..
uyuzmuyum_neyim:) Banned 21 Haziran 2011 #108 ßeLeN' Alıntı: Gözlere ; 9 Necip amcama 10 veriyorum 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... gözlere dokuz mu hıh sensin dokuz hee necibimi çokseviyom ßeLeN' Alıntı: İyide bizim bu verdiğimiz puanlar profile değil ki avatar ve imzaya olmuş ; ben şimdi bir ilk yapıyor ve direk profiline giriyor ve puan veriyorum Uyuzcum 3 sekiz virdim 😀 yokki bişey profilinde napim.. Genişletmek için tıkla ... yaww bi de profil düzenlemey uğraşamam çok uzun iş çokkk ben de senin avatarına 9 veriyorum imzana da 9,5 dan 10
ßeLeN' Alıntı: Gözlere ; 9 Necip amcama 10 veriyorum 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... gözlere dokuz mu hıh sensin dokuz hee necibimi çokseviyom ßeLeN' Alıntı: İyide bizim bu verdiğimiz puanlar profile değil ki avatar ve imzaya olmuş ; ben şimdi bir ilk yapıyor ve direk profiline giriyor ve puan veriyorum Uyuzcum 3 sekiz virdim 😀 yokki bişey profilinde napim.. Genişletmek için tıkla ... yaww bi de profil düzenlemey uğraşamam çok uzun iş çokkk ben de senin avatarına 9 veriyorum imzana da 9,5 dan 10