*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Ocak 2008 #1 Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... kızlar size yeni bir oyun herkez üsteki üyenin nickini cümle içinde kullansın haydi başlayınnnnnnn:becky:
kızlar size yeni bir oyun herkez üsteki üyenin nickini cümle içinde kullansın haydi başlayınnnnnnn:becky:
almira Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #2 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... canım çitos istedi iyimi
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #3 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ya almıra ben dıcektım onu amaa benden hızlı cıktın vallaaa
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ya almıra ben dıcektım onu amaa benden hızlı cıktın vallaaa
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Ocak 2008 #4 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... rüzgarlı havada uçarken kanadı kırıldı meleğin
almira Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #5 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... acaba çitosu yesem mi? yemesem mi?
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Ocak 2008 #6 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ah almira şimdi benimde canım çekti
mislinay Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #7 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ee canınız çektiyse hadin bakkala çitos almaya
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Ocak 2008 #8 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... la mislinay şimdi ben senin adınla ne cümlesi kurayım bu arada cümleyide kurmuşum
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... la mislinay şimdi ben senin adınla ne cümlesi kurayım bu arada cümleyide kurmuşum
mirayım Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #9 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... selam site sakinleri...:yo:
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 27 Ocak 2008 #10 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... selam mirayım sen cümle içinde kullanmamışsın canım üstekinin nickini
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... selam mirayım sen cümle içinde kullanmamışsın canım üstekinin nickini