M Misafir Forum Okuru 7 Şubat 2010 #26 Bilmiyorum Atmışta olabileremm, atmamışta olabileremmm Attım mı kıs tuqqce? Yav ben bana pm atanlara cevaben atıyorum, ondan kime ne atmışım, atmış mıyım bilmiyorum Tuqqce cevap versin benim yerime
Bilmiyorum Atmışta olabileremm, atmamışta olabileremmm Attım mı kıs tuqqce? Yav ben bana pm atanlara cevaben atıyorum, ondan kime ne atmışım, atmış mıyım bilmiyorum Tuqqce cevap versin benim yerime
tuqqce Daimi Üye Üye 8 Şubat 2010 #29 RüYaM' Alıntı: Bilmiyorum Atmışta olabileremm, atmamışta olabileremmm Attım mı kıs tuqqce? Yav ben bana pm atanlara cevaben atıyorum, ondan kime ne atmışım, atmış mıyım bilmiyorum Tuqqce cevap versin benim yerime Genişletmek için tıkla ... Aşk olsun rüyam küstüm sanaa attın tabi bende attım attık hep durmadan yılmadan😀:zuha:
RüYaM' Alıntı: Bilmiyorum Atmışta olabileremm, atmamışta olabileremmm Attım mı kıs tuqqce? Yav ben bana pm atanlara cevaben atıyorum, ondan kime ne atmışım, atmış mıyım bilmiyorum Tuqqce cevap versin benim yerime Genişletmek için tıkla ... Aşk olsun rüyam küstüm sanaa attın tabi bende attım attık hep durmadan yılmadan😀:zuha: