Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meraba handanca,benim burcum yay,sevdiğim kişinin burcu ikizler..ben uzun zamandan beri birisinden hoşlanıyodum ve hep karşılıklı olduğunu düşünüyodum.cesaretimi toplayıp 2 ay önce falan ona onu sevdiğimi söyledim.ama yanılmışım karşılıklı değilmiş.beni kendisi direk reddetmese de sözlerinden beni istemediğini anladım.zaten sevdiği biri varmış bunu öğrendim sonradan.(kendisinden öğrenmedim.)benimle istediği zaman konuşuyo,istemediği zaman da konuşmuyo.ne yapmak istediğini,amacının ne olduğunu bir türlü anlayamıyorum.onun nasıl birisi olduğunu çözemedim.onunla konuşmaya çalışmalı mıyım,yoksa onu bırakmalı mıyım?sizce nasıl davranmalıyım?..genel olarak da bakarsanız sevinirim.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

Hiç uğraşma bırak derim. Kartlarda ondan taraf çıkmadı canım. Bağlanırsın sonra ayrılık daha zor olur.

Senin geleceğindeki kişi balık burcu sanırım. Çok duygusal vede nazik bi yapısı olacak.
Sende ilgi ve alakadan hoşlanan birisin zaten. Yapmacık şeyler sana göre değil.

Bu durumunu akılılıkla atlatmaya bak. Sıkma kendini. Yol ver gitsin.
Parasal anlamdada sana sevinçler çıkıyor. Gerçi parça paraç agelecek bu paralar.

Bu arada 6 vakit içinde umarım 6 haftadır bu süre. Beklenen ilişki ayağına gelecek. Sen bu insanı tanıyorda olabilrisin. Samimi değilsin yanlızca.
Seni çok şımartacak biri olacak söyleyim.

teşekkür ederim sevgilimle yaklaşık 3 yıldır beraberiz ve büyük bi sorun olmadı bu sorun ikimizin arasında mı ve geleceğimiz yok mu bizim birlikte

handanca çok teşekkür ederm.rahatlattın beni..

Merhaba handanca ; 6 ağustos 1988 doğumluyummm. bekarımm.. sevgilimde yokk ammaa istiyorumm
Aayy ama istiyorum ki gönlüme göre biri olsun yaa ...
Canısı şimdiye kadar iyi şeyler yaşamadım ama yine de olumlu we pozitif düşünüyorum her şeye rağmenn.. bakalım kartlar benim için neler göstericekk ??? mutlu olmam we akrabam çewrem tarafından sevilmek için neler yapmam lazım cnm :hıms:

merhaba handanca, banada bakalı bayağı oldu.. rica etsem aşk hayatımla ilgili tekrar bakabilir misin? hayatıma biri giricek mi? evlilik gozukuyor mu benim için? ben 23 agustos dogumluyum.. simdiden cok tesekkurler..

Sevgili Handanca ilgine ve emeğine sağlık... İş konusunu rayına oturtmam gerekiyor. Sevdiğim insanı da üzmemek için elimden geleni yapıyorum ama duruşumdan hemen anlıyor bir şey olduğunu, yine de ona yansıtmamak için çok uğraşıyorum. Annemi rahatsız eden konu hisleri... Hislerine göre o insan benim için hiç iyi değil. Yeminler ediyor ve kesinlikle olmaz diyor... Haliyle üzülüyorum. Bocalıyorum da bu sefer ne yapmalıyım ne doğru ne yanlış diye... Annemle ne zaman konuşsam umudumu biraz daha kaybediyorum sanki... Dediğiniz gibi önce iş....
Tekrardan teşekkür ederim kocaman öpüyorum... Allah yardımcınız olsun her daim... Işığınız hiç sönmesin...

Bana kalırsa bu sene geçmeden hayatına biri gelecek. Fazlada incelemeden ona bir şans ver derim. Ani olmasa bile ilerleyen zamanlarda sağlam bir ilişki temeli atılacak canım.

Hiiiç kendini bu kadfar karamsarlığa itipte moralini bozma tamamı. Geçmişide unut gitsin. herşeyi sil. tertemiz bir insan ve temiz bir sayfa sana çok güzel moral olacak.

Aşırı davranış vede konuşmalarda bulunma. Çevrende yanlış anlaşılabilirsin. Bu arada kendine bak. Bakımlı ol tamammı canım. Her an kısmetin yanında belirebilir.

merhaba handanca, banada bakalı bayağı oldu.. rica etsem aşk hayatımla ilgili tekrar bakabilir misin? hayatıma biri giricek mi? evlilik gozukuyor mu benim için? ben 23 agustos dogumluyum.. simdiden cok tesekkurler..

2. açılımlar için mesaj sayınız 50 üzerinde olmalı. Lütfen kuralları okuyunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...