Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Kızlar kızlarr

huzur naber görüşemiyoruzzzz hiç

çok sevindim olsun sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsunda kız erkek ne fark eder hepsi aynı

nikooo canım erkek bebekler kendini belli ediyor erken tespit anlaşılıyor ben geç öğrendim 5 ay gibi bir süreç
hayırlısı olsunn tamamına erdirsin sonuna kadar inş.

Ben ikraya erkek sana kız diyorumm inş. Bu yazıyı hatırlarız yaaa

Kızlar kızlarr

huzur naber görüşemiyoruzzzz hiç

çok sevindim olsun sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsunda kız erkek ne fark eder hepsi aynı

nikooo canım erkek bebekler kendini belli ediyor erken tespit anlaşılıyor ben geç öğrendim 5 ay gibi bir süreç
hayırlısı olsunn tamamına erdirsin sonuna kadar inş.

Ben ikraya erkek sana kız diyorumm inş. Bu yazıyı hatırlarız yaaa

bakalim kuzu hayirlisiyla prens mi prenses mi gelecek benim icimede hep erkek doguyor dilime takilip oglusum diyorum hep hayirlisi saglikli olsunda kuzucuk farketmez annesinin bitanesi olacak hepp

günaydın kızlarrr..

dün gelemedimmm kimse merak etmemiş ama yinede söyliyim..dün sabah iş yerinde koridorda düştüm.. Allahtan düşerken kolumu karnımın altına koymayı akıl ettim..hemen acile kaldırdılar..bebeğimede bi sorun yok çok şükürr..sadece kolumda morluklar oluştu..dün dinlendim bugünde işlerimi yetiştirmek adına öğlene kadar geldim sonrasında izinliyim..haberiniz olsun..hayırlı cumalar..

günaydın kızlarrr..

dün gelemedimmm kimse merak etmemiş ama yinede söyliyim..dün sabah iş yerinde koridorda düştüm.. Allahtan düşerken kolumu karnımın altına koymayı akıl ettim..hemen acile kaldırdılar..bebeğimede bi sorun yok çok şükürr..sadece kolumda morluklar oluştu..dün dinlendim bugünde işlerimi yetiştirmek adına öğlene kadar geldim sonrasında izinliyim..haberiniz olsun..hayırlı cumalar..
kızlar hepinize hayırlı cumalar
kafa geçmiş olsun tatlım iyice dinlen
hamilelikte denge problemleri oluyormuş
onunla ilgilimi yoksa ayağn fln mı kaydı

günaydın kızlarrr..

Geçmiş olsun kafacım. Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Sen siteye gidemiyorum dedin ya ben yine öyle bişi oldu sandım. Dinlen sen yorma kendini.

Geri