Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlarr herkes nasıl iyimi ben şükürler olsun iyiyim sadece evde olmaktan fazlasyla sıkıldım.dün ablamlar geldi yegenlermle vakit cabuk gecıyor.biraz önce eşimi zor ikna edip dısarı cıktık 15 dk yürüdüm beşik baktık çilekten ancak hıc begenemedım üstelk fiyatlar cok pahalı şimdiden para biiktirin nikooo tess ihtiyaclar cagolıyor alınacaklar bırıkıyor.hepinizi öpüyorum tekrar yazmaya calısırım

günaydın kızlar. Ben de doğumdan sonra cumartesileri yarım gün çalışsam süper olur bu işe bir ayar çekmem lazım🙂

günaydın kızlarr herkes nasıl iyimi ben şükürler olsun iyiyim sadece evde olmaktan fazlasyla sıkıldım.dün ablamlar geldi yegenlermle vakit cabuk gecıyor.biraz önce eşimi zor ikna edip dısarı cıktık 15 dk yürüdüm beşik baktık çilekten ancak hıc begenemedım üstelk fiyatlar cok pahalı şimdiden para biiktirin nikooo tess ihtiyaclar cagolıyor alınacaklar bırıkıyor.hepinizi öpüyorum tekrar yazmaya calısırım

kelebekim geçmiş olsun annem
dualarım seninle. güzel istirahatini yap doktorların sözünden çıkma canım.

günaydın kızlar. Ben de doğumdan sonra cumartesileri yarım gün çalışsam süper olur bu işe bir ayar çekmem lazım🙂

tescim merhaba canım
sahiloyla resimlerinizi gördüm çok tatlısınız.
sen saçlarını koyulaştırmışsın en son gördüğümden. yakışmış..

ne var ne yok? bebiş nasıl?

- - - Updated - - -

huzurcannnn allahim sizede nasip etsin cok guzel bir duygu mucizevi🙂amin canim aminnn cumlemize
inşallah kuzum hayırlı zamanda inşallah...

tescim merhaba canım
sahiloyla resimlerinizi gördüm çok tatlısınız.
sen saçlarını koyulaştırmışsın en son gördüğümden. yakışmış..

ne var ne yok? bebiş nasıl?

- - - Updated - - -

inşallah kuzum hayırlı zamanda inşallah...

Evet canım koyulaştırmaya çalışmıştım açık rengi kulanmak çok zor zırt pırt dip boya istiyor. Yavrum iyi teyzesi ellerinden öper🙂 Senden de yeğen bekliyoruz artık

günaydın kızlarr herkes nasıl iyimi ben şükürler olsun iyiyim sadece evde olmaktan fazlasyla sıkıldım.dün ablamlar geldi yegenlermle vakit cabuk gecıyor.biraz önce eşimi zor ikna edip dısarı cıktık 15 dk yürüdüm beşik baktık çilekten ancak hıc begenemedım üstelk fiyatlar cok pahalı şimdiden para biiktirin nikooo tess ihtiyaclar cagolıyor alınacaklar bırakıyor.hepinizi öpüyorum tekrar yazmaya calısırım

Kelebekcim yorma kendini canım dinlen bol bol. Sorma biz dahas hiç bişi de almadık çok fena birikecek hepsi son ana Allah hepimizin yardımcısı olsun. Biz de çilekte bebek odası takımı bulduk indirim vardı 2,500 tu çok ta içime sinmedi ama bulamazsak onu alabiliriz.

Geri