Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

niko seni aramıyorum artık merakta etmicem bir tlf dönüş yapmadın 🙁

neyse pıtırcığına sevindimmmm taş gibi hatunsun hep derimm bebekte taş gibi olur inş. sana çeksinnn sana benzesinnnn 🙂

aferimmm kuzu söyl söyleee burda neler çektiğini anlat cağlayı çok severim sanki göğsüm şişti bilee oh olsada yesemmmmm sana vicdan yapayım birazzzz 🙂

zaten haftaya son benim bakalım net kapatılmazsa gelirim sık sık kapanırsa telefonum var ararsınız beniiiiii

ilk 5 ay hergün ayva yedimmm tam bir tane kocaman hemde ama sık sık ediklerimden çabuk bıktım elma hergün yemeden duramazdım şuan ağzıma sokmuyorum mandalınada öyle

ama 7/24 portakal manayağı oldum onla yatıyorum onla kalkıyorummm 🙁

bakalım bende gamze olmcakmı 🙂 onca yemeğe hehehe

Gamze yerine dokunulacağını bilmiyordum evde ayva vardı akşam yiyip bıdıklayaym yanakalrımı bari işe yarar🙂🙂

- - - Updated - - -

neyse pıtırcığına sevindimmmm taş gibi hatunsun hep derimm bebekte taş gibi olur inş. sana çeksinnn sana benzesinnnn 🙂

aferimmm kuzu söyl söyleee burda neler çektiğini anlat cağlayı çok severim sanki göğsüm şişti bilee oh olsada yesemmmmm sana vicdan yapayım birazzzz 🙂

zaten haftaya son benim bakalım net kapatılmazsa gelirim sık sık kapanırsa telefonum var ararsınız beniiiiii

ararız tabi kuzucum ama inş. doğuma kadar online olursun

ayy kuzu telefonu dusurdum ben telefon sımı okumuyor gostermıyor numaralar kıme kayıt kafayı yedı ıyıce ekran bı gelıor gıdıyor daha baktıramadım tamırede ara yoksa kuzu donerım bılırsın ya 🙁

kiz senin asermeler bitmedi bebek cikasa oldu hahaha

ne demek ararsiniz kiz arariz tabi tas hatun 🙂)

günaydın kızlar

of artık cmt gelmiyorum işe ya nasıl seviniyorum tarfisiz

ama eşimin dayısı vefat etti dün bir saaat uğradım kalabalık üzüntülü ortam bana göre değil bugünde gitsemmi gitmesemmi ayıpmı olur onu düşünüyorum

Geri