Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bizde iyyiz alt karın ağrısı var şu aralar oda sanırım zorladm kendimi cmt günü iş güç derken

bu hafta son benim cuma iş bitiyor evde olcam

perşembe 37 haftaya giriyorum
korkuyorummm heyecan doruktaaaaaa

sahılcan bna kızıyorsn bıde kendın iş mi yapıyorsun bak bnde sana kızdım şimdi agrın olur tabi bırak allaşkına iş bi kenara kalsın sen zorlu bır sürectsin az kaldı yavrum sabret biraz.olmaz mı heyecan bız bıle burdan heyecanlınıos oglumla 🙂🙂bu hafta işin son demek evde bol bol dınlen ayaklarını uzat.

sahıl dun doktora gıttık aslında pek ıyı haberler yok ama bn ıyıyım yanı bn pozitif düşünüyorum içim rahat Rabbim bilir vakti zamanınına yaşanılcaka varsa yasayacagız doktor bebegın asagıda ve tutunmanın az oldugunu söyledi yani riskli durumdayım senn anlıycan doktor dıyorkı senn agrıların olması lazım hayır dedım bn cok ıyıyım evde yatmak istemiyorum bu şekılde zaman gecmez yanii eşim epey telaşlı tbi

Günaydın kızlar, sabah aklıma geldin kelebecim iyidir inş. dedim. İyi olmana çok sevindim. Sahilcim az kaldı ya senin doğum yaklaştıkça heyecan yapıyorum bende burda🙂 Evdeyken bağlanabilecek misin buraya?

dikkat et kelebek dr dinle yat dinlen nazlı bebek ya valla doğsun totosuna totosuna vurcam onun
hiç belli olmaz allah bilir herşeyi nasipte varsa zaten senledir kaç hafta oldun

sahılcan bna kızıyorsn bıde kendın iş mi yapıyorsun bak bnde sana kızdım şimdi agrın olur tabi bırak allaşkına iş bi kenara kalsın sen zorlu bır sürectsin az kaldı yavrum sabret biraz.olmaz mı heyecan bız bıle burdan heyecanlınıos oglumla 🙂🙂bu hafta işin son demek evde bol bol dınlen ayaklarını uzat.

sahıl dun doktora gıttık aslında pek ıyı haberler yok ama bn ıyıyım yanı bn pozitif düşünüyorum içim rahat Rabbim bilir vakti zamanınına yaşanılcaka varsa yasayacagız doktor bebegın asagıda ve tutunmanın az oldugunu söyledi yani riskli durumdayım senn anlıycan doktor dıyorkı senn agrıların olması lazım hayır dedım bn cok ıyıyım evde yatmak istemiyorum bu şekılde zaman gecmez yanii eşim epey telaşlı tbi

Allah nasip ederse kucağına alırsın canım ben de kucağına alacağına inanıyorum sana düşen sadece kendine dikkat etmek ve dua etmek. Kendimi iyi hissediyorum diye yorma kendini

benimde 26 27 haftalarda aşağıdaydı bebek mesela kafası fwlan hatta annemler erken doğum felan bile olur demişlerdi
nasip hereşy dua et bol bol vakti zamanı gelince gelsin paşa

tes var net evde bağlanırım muhtemelen

Günaydın kızlar, sabah aklıma geldin kelebecim iyidir inş. dedim. İyi olmana çok sevindim. Sahilcim az kaldı ya senin doğum yaklaştıkça heyecan yapıyorum bende burda🙂 Evdeyken bağlanabilecek misin buraya?

tes dün aklıma geldın sende bnm🙂doktorlarda kosusturmaktan hıc sızı aramaya fırsatım olmadı bn kenıdımı iyi hissediyorum saglıgımda sıkıntı yok şükürler olsun doktor abartıyo bbna kalırsa🙂senn kızın nasıl 🙂

dikkat et kelebek dr dinle yat dinlen nazlı bebek ya valla doğsun totosuna totosuna vurcam onun
hiç belli olmaz allah bilir herşeyi nasipte varsa zaten senledir kaç hafta oldun

ahh sahılcan bı dogsun bn sorucam ona bu acelelık nıye :D:D epey sıkıldı bnmkı içeride bır an once dünyaya gelmek istiyor onunla konusuyorum acele etmemesını soyluyorum bakalm bnı dınlıcekmı🙂🙂doktora gore 7 aylık hamıleyım bna gore 6.5 aylık 🙂

Geri