Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

🙂🙂 Bana annemde alıcak bişi de kalmıcak zaten bende ilk alışverişte alayım bari bi çift patik🙂

ya hep 3. aydan sonra dediniz 3. ayı devirdim şimdi başıma 1 ay daha mı çıktı😕 Yok canım ya boşver sen maydonozu felan Allah verdiyse vardır bir hikmeti annesi var babası var çok şükür bir şekilde büyücek ikisi üçüz bakanlar var

ikra dünyann sonu degıl ya bnce ne gusel bır duygu cocuk dusurmek ıcın maydonoz suyu ıcen annenn vıcdanndan şüphe ederm ben ALLAHIN verdıgı canı ALLAHIM gostermesn sahsen bn naspse cocugum 8 aylk oldgunda 2. yi düşünüyorum kardes gıbısı varmı beraber büyürler

selam kızlar uzun zamandır giremiyodum.daha doğrusu doktorum kafamı boşaltmamı söyledi.ve 2013 uğurlu geldi 1aylık hamileyim.1buçuk yıldan sonra rabbim dualarımı kabul etti.Allah bu duyguyu isteyen herkeze nasip etsin inşallah

bn bazen ınsanları anlamıyorum yaaa bnm bır arkadasım cocugu 1 yasını gecmstı ıkıncıye hamıle kaldı allahım bunalımlara gırdı kız neymıs cocugunu sütten kesmıs bılmem ne sacma sapan sureklı agladı zırladı ayy cok kızmıstım ozaman ona 3 aylkkende cocugunu kaybettı cok vıcdan azabı cektı bebegım bnı duydu ıstemedıgımı anladıdamı vazgectı öldü diye

Allah verdiyse vardı bir bildiği ya fazla isyan etmemek lazım bir şekilde büyür ikiside