Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlarrr anca geldimmm 🙂

ben de ultrason kağıdımı evde unuttum ya 🙁

zaten albümde olmayan resimleride göremiyorum engelli çıkıyo 🙁

tesssss belli olmaz kuzuuuu belki benimki oğlan olur seninki kız olur ben oğlana çok alıştım artık hahaha

🙂 Kısmet canım ama baksana seninki sağa yanaşmış😛😛 Belirsizlik çok ilginç bir duygu ya. Bir de aylarca göstermeyenler var. Çatlarım ben heralde meraktan🙂

🙂 Kısmet canım ama baksana seninki sağa yanaşmış😛😛 Belirsizlik çok ilginç bir duygu ya. Bir de aylarca göstermeyenler var. Çatlarım ben heralde meraktan🙂

ay evet ya bende çok merak ediyorum tesss erkekse bu cumartesi öğreniriz heralde kesin ya 🙂:pasi::pasi:

doktordan sonra ben kendimi hemen alışveriş pistlerine atıcam hahaha

ay evet ya bende çok merak ediyorum tesss erkekse bu cumartesi öğreniriz heralde kesin ya 🙂:pasi::pasi:

doktordan sonra ben kendimi hemen alışveriş pistlerine atıcam hahaha

🙂 Annem gibi sen de zor duruyon dimi🙂 BEn o yüzden hemen anneme söylemeyi düşünmüyorum. Bir de sonradan değişir felan annem hepsini almış olur valla🙂 En iyisi 4. ayda kesiinleşince öğrensin annem🙂

- - - Updated - - -

tamm canm evde ne varsa getrsn eşim🙂

süper olur🙂

🙂 Annem gibi sen de zor duruyon dimi🙂 BEn o yüzden hemen anneme söylemeyi düşünmüyorum. Bir de sonradan değişir felan annem hepsini almış olur valla🙂 En iyisi 4. ayda kesiinleşince öğrensin annem🙂

- - - Updated - - -

süper olur🙂

ay valla zor duruyorum tess ne yalan söyliyim daha bi don almadım ya içim gidiyo hahaha

eşim diyo alma ugursuzluktur ay dedim Allah aşkına lütfen herşeyi alcak değilim bi kaç ıvız zıvır alyım 😀

gerçi belli olmasada kesin alcam bu cumartesi bişeyler yetti gari artık hahaha

Geri