Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ay valla zor duruyorum tess ne yalan söyliyim daha bi don almadım ya içim gidiyo hahaha

eşim diyo alma ugursuzluktur ay dedim Allah aşkına lütfen herşeyi alcak değilim bi kaç ıvız zıvır alyım 😀

gerçi belli olmasada kesin alcam bu cumartesi bişeyler yetti gari artık hahaha

🙂🙂 Bana annemde alıcak bişi de kalmıcak zaten bende ilk alışverişte alayım bari bi çift patik🙂

Slm kızlar, huzurcum ben o kadar bekleyemem yaa, asıl size bir kaza kurşunu lazım yaa, bana denke geldi işte 🙁
Sahil'cim çocuk olduktan sonra zor kahve içersin, ben yemek bile yiyemiyorum bazen, o nedenle oruçlarımı tutuyorrum, akşama eşimle beraber yiyoruz.
Oğluşum maşaAllah düzene girmeye başladı yaa, artık uyku saatlerimiz belli, tam rahat ettim derken yeni bir bebek fikri üzüyor beni ya neyse...
BU arada bir arkadaşım bol bol maydanoz suyu içte olmadan düşsün diyor, çok acıdı içim o öyle diyince, nasıl kıyayımki ben bu cana...
Bu arada kadın doğumcu karı-koca arkadaşlar var demiştim hatırlarsanız, artık hamile, çok mutlular, bizim bebek içinde çok sevindiler nedense...
Tescim az kaldı be yaa, 4. aydan sonra büyük çoğunluğun bulantısı geçiyor, hele 6 aylıkken tam prensen hamile oluyorsun.

- - - Updated - - -

Slm kızlar, huzurcum ben o kadar bekleyemem yaa, asıl size bir kaza kurşunu lazım yaa, bana denke geldi işte 🙁
Sahil'cim çocuk olduktan sonra zor kahve içersin, ben yemek bile yiyemiyorum bazen, o nedenle oruçlarımı tutuyorrum, akşama eşimle beraber yiyoruz.
Oğluşum maşaAllah düzene girmeye başladı yaa, artık uyku saatlerimiz belli, tam rahat ettim derken yeni bir bebek fikri üzüyor beni ya neyse...
BU arada bir arkadaşım bol bol maydanoz suyu içte olmadan düşsün diyor, çok acıdı içim o öyle diyince, nasıl kıyayımki ben bu cana...
Bu arada kadın doğumcu karı-koca arkadaşlar var demiştim hatırlarsanız, artık hamile, çok mutlular, bizim bebek içinde çok sevindiler nedense...
Tescim az kaldı be yaa, 4. aydan sonra büyük çoğunluğun bulantısı geçiyor, hele 6 aylıkken tam prensen hamile oluyorsun.

ya hep 3. aydan sonra dediniz 3. ayı devirdim şimdi başıma 1 ay daha mı çıktı😕 Yok canım ya boşver sen maydonozu felan Allah verdiyse vardır bir hikmeti annesi var babası var çok şükür bir şekilde büyücek ikisi üçüz bakanlar var

ikra dünyann sonu degıl ya bnce ne gusel bır duygu cocuk dusurmek ıcın maydonoz suyu ıcen annenn vıcdanndan şüphe ederm ben ALLAHIN verdıgı canı ALLAHIM gostermesn sahsen bn naspse cocugum 8 aylk oldgunda 2. yi düşünüyorum kardes gıbısı varmı beraber büyürler

selam kızlar uzun zamandır giremiyodum.daha doğrusu doktorum kafamı boşaltmamı söyledi.ve 2013 uğurlu geldi 1aylık hamileyim.1buçuk yıldan sonra rabbim dualarımı kabul etti.Allah bu duyguyu isteyen herkeze nasip etsin inşallah

bn bazen ınsanları anlamıyorum yaaa bnm bır arkadasım cocugu 1 yasını gecmstı ıkıncıye hamıle kaldı allahım bunalımlara gırdı kız neymıs cocugunu sütten kesmıs bılmem ne sacma sapan sureklı agladı zırladı ayy cok kızmıstım ozaman ona 3 aylkkende cocugunu kaybettı cok vıcdan azabı cektı bebegım bnı duydu ıstemedıgımı anladıdamı vazgectı öldü diye

bn bazen ınsanları anlamıyorum yaaa bnm bır arkadasım cocugu 1 yasını gecmstı ıkıncıye hamıle kaldı allahım bunalımlara gırdı kız neymıs cocugunu sütten kesmıs bılmem ne sacma sapan sureklı agladı zırladı ayy cok kızmıstım ozaman ona 3 aylkkende cocugunu kaybettı cok vıcdan azabı cektı bebegım bnı duydu ıstemedıgımı anladıdamı vazgectı öldü diye

Allah verdiyse vardı bir bildiği ya fazla isyan etmemek lazım bir şekilde büyür ikiside

dfgfjhkjllghjghfdxdgfvbvbbcv

Ekli dosyalar

• DSC02032.jpg
    DSC02032.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Geri