Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ohh oğlumu salıncağıNA KOYDUM YAZAYIM.
Sahilcim çağır kız gelcem, ama benim oğlan gibi olursa çok ararsın.
Yemek yerken illa masada duracak ve yediklerimize ortak olacak beyefendi.
En güzel yönüde oğlum uyurken eşimle hala ondan konuşuyor olmamız 🙂
Tescim benim 4. ayda bitti yaa, ama değişebilir herleste.
Maydanoz suyunu hiç düşünmedim ama ilk etapta ağır geliyor, sonra alışıyorum, gerçi henüz kalp atışını bile duymadım, ne olursa artık hayırlısı dicem.

selam kızlar
eve dönüş yolundayım.. sabah 5 de varıcam inşallah evime....
sahilcan bebeğinin resmini gördüm tesin alıntısından Allah bağışlasın canımmm.
bence sahilcan kahve içer çünkü ev kalabalık bi biri tutar, bi biri sahil rahat eder. ben yeğenim doğduğunda 13 yaşındaydım.. yaşım belli olacak ama lise sona gidiyor yeğenim şimdi 🙂. ben ev eşrafından önce yemek yer, bizimkiler yemek yerken yeğenime bakardım.
kelebekim senin oğluşunu da Allah bağışlasın göremedim ama.
bakalım kafa ile tesden bide ablamdan ne gelecek cinsiyet.
herşeyin hayırlısını versin Rabbim.

ikracım kaza kurşunu olursa maddi açıdan zorlanırız ama hakkımızdan hayırlısı bu ise kabulumdur.. rızkını da verir inşallah..

- - - Updated - - -

selam kızlar
eve dönüş yolundayım.. sabah 5 de varıcam inşallah evime....
sahilcan bebeğinin resmini gördüm tesin alıntısından Allah bağışlasın canımmm.
bence sahilcan kahve içer çünkü ev kalabalık bi biri tutar, bi biri sahil rahat eder. ben yeğenim doğduğunda 13 yaşındaydım.. yaşım belli olacak ama lise sona gidiyor yeğenim şimdi 🙂. ben ev eşrafından önce yemek yer, bizimkiler yemek yerken yeğenime bakardım.
kelebekim senin oğluşunu da Allah bağışlasın göremedim ama.
bakalım kafa ile tesden bide ablamdan ne gelecek cinsiyet.
herşeyin hayırlısını versin Rabbim.

ikracım kaza kurşunu olursa maddi açıdan zorlanırız ama hakkımızdan hayırlısı bu ise kabulumdur.. rızkını da verir inşallah..

Canım tecrübe konuşuyor olacağı varsa sur diksende fayda etmiyor inanki, bende hep olumlu düşünüp teselli bulmaya çalışıyorum, belkide kısmetli bir bebeğim olacak.

O yazı Talha'dan kaldı canım, doğum eylül gibi olacak sanırım, eylülün sonunda zannedersem.

Huzurcum ne zaman evinde durcan yaa, resimler çok güzel bu arada aslında güzel bir işin var.
Lisede hoca kime benzemek istersiniz diyince Evliya Çelebi derdim.
Türkiye'nin Evliya Çelebisi olduk ama henüz dünyaya açılmadık...

günaydın kızlarrrr 🙂

dün gece rüyamda randevuma geç kalıyordum hahaha ağlıyordum kocama ne olur gidelim alır bizi yinede doktor içeri diye hahaha

Geri