pine bebegın gule gule kullansn esyalarını ne cok örgü örmüşşünüz
kızlar bugn kayınvalıdemler bıze gelecek 5 ten sonra ne yemegı yapsam bılmıyorum dun de kızdırdı bnı pes dedım bu kdarıda ınsan bıraz utanır cocuklarının dogum gununu kutlamaya geldın tamam okey ne gusel dusunmus hoşş biz eşimle basbasa kutlamak ıstıyorduk orası ayrı.geldiler dun öglen yemege eltımlere gıttık kadın 6 ta cıkıyor ısten hangı ara yemek yapsın dedım bn gıtmem hazır ben bır seyler alıcam dedı onada tamam dedık pasta alıcam dedı onada tamm dedık dun esımn kardesı bızı almaya geldı yemegıde pastayıda eşime aldırdı ulenn madem dogum gunu kutlamaya gelıon pastayı barı al bı zahmet bu kadr pıntılkte pes yani karsıyaka bostanlıdan 300 milyarlk ev bakmayı bılıyorlar ev alacagız dıye ıyıce pinti oldular var yemez dedıklerı bu olsa gerek dünde kayınpederm sureklı bnı sevıyor ayy sınır oldum sıkılıom bn oyle sevmem mıç mıç sorular soruyor en sonunda dedım suanda konusacak halım yok sonra konusruz dedım kayınpederıme bozuldu ayy banane vala zaten oyrgunum ısten geldım hadıı eltımle sofra hazırladık acele sofra hazırladık yorulduk hala kafam agrıyor yanııı