Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Slm kızlar, huzurcum ben o kadar bekleyemem yaa, asıl size bir kaza kurşunu lazım yaa, bana denke geldi işte 🙁
Sahil'cim çocuk olduktan sonra zor kahve içersin, ben yemek bile yiyemiyorum bazen, o nedenle oruçlarımı tutuyorrum, akşama eşimle beraber yiyoruz.
Oğluşum maşaAllah düzene girmeye başladı yaa, artık uyku saatlerimiz belli, tam rahat ettim derken yeni bir bebek fikri üzüyor beni ya neyse...
BU arada bir arkadaşım bol bol maydanoz suyu içte olmadan düşsün diyor, çok acıdı içim o öyle diyince, nasıl kıyayımki ben bu cana...
Bu arada kadın doğumcu karı-koca arkadaşlar var demiştim hatırlarsanız, artık hamile, çok mutlular, bizim bebek içinde çok sevindiler nedense...
Tescim az kaldı be yaa, 4. aydan sonra büyük çoğunluğun bulantısı geçiyor, hele 6 aylıkken tam prensen hamile oluyorsun.

- - - Updated - - -

Slm kızlar, huzurcum ben o kadar bekleyemem yaa, asıl size bir kaza kurşunu lazım yaa, bana denke geldi işte 🙁
Sahil'cim çocuk olduktan sonra zor kahve içersin, ben yemek bile yiyemiyorum bazen, o nedenle oruçlarımı tutuyorrum, akşama eşimle beraber yiyoruz.
Oğluşum maşaAllah düzene girmeye başladı yaa, artık uyku saatlerimiz belli, tam rahat ettim derken yeni bir bebek fikri üzüyor beni ya neyse...
BU arada bir arkadaşım bol bol maydanoz suyu içte olmadan düşsün diyor, çok acıdı içim o öyle diyince, nasıl kıyayımki ben bu cana...
Bu arada kadın doğumcu karı-koca arkadaşlar var demiştim hatırlarsanız, artık hamile, çok mutlular, bizim bebek içinde çok sevindiler nedense...
Tescim az kaldı be yaa, 4. aydan sonra büyük çoğunluğun bulantısı geçiyor, hele 6 aylıkken tam prensen hamile oluyorsun.

ikracım hoşgeldin 🙂

senin ilk bebeişte bulantın filan çok oldumuydu canım 🙂

birde ilk bebeğinin ultrason fotoları duruyormu 🙂

ay ikra sağol yaniiiiiiiii bir kahveyi çok gördünüz bana kız ne korkutuyon gözümü sen benim ha valla elime alıcam kahvemi seni arıcammmmmm hahaha numaran yok gerçi ama ulaşırım ille 🙂 bir yerlerdennnnn dicem ki ikra gel kız kahve içek

zaten kahve içemiyorum ya midemde yanma yapıyor dokundu en fazla 4 fincanı geçmemiştir ama kolaı buram buram içesim var doğum sonrası sanırım colaaaa içerim lukur lukurr

aa kira onların bayağıdır olmuyordu demi çok iyi olmuş hayırlısı

sakın maydonz felan içme süprizzzzz çocuğu o. inş. kız olur sana yoldaş olur hayatta hayırlı evlat olsunda

bir bakmışın büyümüşler bile ee ondan sonra bağlatcanmı spral felan düşüncen nedir

Geri