Merhaba,sizi korkutmak değil amacım ama yazmak istedim.Ben bu cumartesi yani 2 gün önce çektirdim HSG filmi Şirinevlerde alfa tanı diye bir yerde dr.korkacak bişey yok dedi karnıma hafifçe bastırdı işte bu kadar ağrın olacak dedi sanki kendisi 50 kere hsg çektirmiş gibi.İlacı verirken inlemeye başladım elim ayağım kesildi yani hayır hiç acımıyor diyen arkadaşlar size kesinlikle katılmıyorum evet ciddi bir ağrı oluyor kesinlikle.Çekim bitti ve ben eşimin yanına bekleme odasına geçtim sonucu almak için oturamadım bile dört döndüm o bekleme odasında,sonucu aldık çıktık,arabaya bindik aradan yarım saat bile geçmeden (şuan yazarken bile yaşıyorum o sancıyı) bir ağrı saplandı hem belime hem kasığıma hemde karnıma içim geçiyor öleceğim beni acile götür dedim eşime.Yani kısacası bu devirde böyle çağ dışı bir işlem olamaz.Pişmanım keşke anestezi alsaydım.Eve geldim yatamıyorum uzanamıyorum sağa sola dönemiyorum.Şimdi biraz hafifledi ağrılarım ama psikolojim pert oldu.Allah çektireceklerin yar ve yardımcısı olsun.