Merhaba kızlar, Bende eschomar arayıp randevu almak istedim ancak anestezi tarihleri benim için uygun olmadı. Anestezili 900 tl dediler ve süreçle ilgili ilgilendiler hemen vajinismus hastası olduğumu söyledim. ve randevu alacağım saatten 12 saat önce hiçbir gıda ya da içecek sigara da dahil tüketmemi söyledir. Bende hemikoğlunu aradım orası randevudan birgün önce aramanız yeterli demişti göderdiğim maile. Ancak karşıdaki randevu oluşturan beyefendi beni tekrar arayıp 'randevuna aç gel abisi' dedi 😀 bende sizin göreviniz orada nedir dedim işletmecisiyim dedi!!! Daha önce yoğun bakımda çalışmış birisi olarak söylüyorum anestezi altında yapılacak işlemler için en az 12 saat aç olmanız gerekmektedir. Vücudun anesteziye karşı vereceği tepki ve sonrası için su dahi tüketilmesi sakıncalı bulunur herhangi bir reaksiyon oluşmaması için diyebilirim. Bende telefonda hatırlattığınız için teşekkür ederim dedim ve anestezi uygulaması öncesi hastaya sabah aç gel yerine en 12 saat diyebilirsiniz dedim.. Bana davranış hareketiniz hatalı dedi şaka gibi 🙂 çok güldüm muhtemelen bu üslubda birisi sağlık kurumu işletmecisi değildir artık beyefendinin görevi nedir bilmiyorum. 3 kişilik ekipleri varmış umarım onlar işlerinde uzmandır. İstanbulda yaşamadığımdan çok araştıramıyorum bide yakınlık ulaşımda önemli benim için. Neyse ekiple tanıştıktan sonra tekrar yazacağım buraya. Ekibin yeterliliği kanaatinde olursam çektiririm yoksa da başka yere bakacağım.