Uzman SühaN Administrator 29 Nisan 2017 #262 Yorum yaptığınız yerde fotoğraf yükle butonu var.Yüklemeyi ordan yapıcaksınız.
1 1234tmm Yeni Üye Üye 29 Nisan 2017 #264 Ekli dosyayı görüntüle 76263 Ekli dosyayı görüntüle 76264 Ekli dosyayı görüntüle 76264
1 1234tmm Yeni Üye Üye 29 Nisan 2017 #266 Ekli dosyayı görüntüle 76265 11+4 dusuncelerinixi alabilirmiyim *BEYZA*' Alıntı: Yorum yaptığınız yerde fotoğraf yükle butonu var.Yüklemeyi ordan yapıcaksınız. Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkur canim sanirim oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 76265 11+4 dusuncelerinixi alabilirmiyim *BEYZA*' Alıntı: Yorum yaptığınız yerde fotoğraf yükle butonu var.Yüklemeyi ordan yapıcaksınız. Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkur canim sanirim oldu.
Uzman SühaN Administrator 29 Nisan 2017 #267 Merhaba, Nub çıkıntısı pek net değil fakat bebeğinizin cinsiyetinin kız olduğunu düşünüyorum.Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.
Merhaba, Nub çıkıntısı pek net değil fakat bebeğinizin cinsiyetinin kız olduğunu düşünüyorum.Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.
1 1234tmm Yeni Üye Üye 29 Nisan 2017 #268 *BEYZA*' Alıntı: Merhaba, Nub çıkıntısı pek net değil fakat bebeğinizin cinsiyetinin kız olduğunu düşünüyorum.Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile. Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz icin tesekkur ederim.eli ayagi duzgun olsun insallah
*BEYZA*' Alıntı: Merhaba, Nub çıkıntısı pek net değil fakat bebeğinizin cinsiyetinin kız olduğunu düşünüyorum.Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile. Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz icin tesekkur ederim.eli ayagi duzgun olsun insallah
Uzman SühaN Administrator 30 Nisan 2017 #269 Rica ederim.Amin inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.