HemşireniZ Aktif Üye Üye 22 Nisan 2017 #241 Merhaba Bebeğinizin cinsiyeti erkeğe benziyor ama emin değilim . Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.
Merhaba Bebeğinizin cinsiyeti erkeğe benziyor ama emin değilim . Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.
Bagdat1987 Yeni Üye Üye 22 Nisan 2017 #242 Doktor erkek dedi ama kesin demedi 16. Haftada kesinleşir dedi🙂 yine de teşekkür ederim
Bagdat1987 Yeni Üye Üye 22 Nisan 2017 #243 Doktor erkek dedi ama kesin demedi 16. Haftada kesinleşir dedi🙂 yine de teşekkür ederim
F Feride123 Yeni Üye Üye 23 Nisan 2017 #244 HemşireniZ' Alıntı: Merhaba Bebeğinizin cinsiyeti erkeğe benziyor ama emin değilim . Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile. Genişletmek için tıkla ... banada yorum yapabilir misiniz?
HemşireniZ' Alıntı: Merhaba Bebeğinizin cinsiyeti erkeğe benziyor ama emin değilim . Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile. Genişletmek için tıkla ... banada yorum yapabilir misiniz?
F Feride123 Yeni Üye Üye 23 Nisan 2017 #245 HemşireniZ' Alıntı: Merhaba Bebeğinizin cinsiyeti erkeğe benziyor ama emin değilim . Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile. Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyayı görüntüle 76138 banada yorum yapabilir misiniz?
HemşireniZ' Alıntı: Merhaba Bebeğinizin cinsiyeti erkeğe benziyor ama emin değilim . Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile. Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyayı görüntüle 76138 banada yorum yapabilir misiniz?
Uzman SühaN Administrator 23 Nisan 2017 #246 Merhaba , elinizde başka usg görüntüsü varsa yüklermisiniz ?
F Feride123 Yeni Üye Üye 23 Nisan 2017 #247 *BEYZA*' Alıntı: Merhaba , elinizde başka usg görüntüsü varsa yüklermisiniz ? Genişletmek için tıkla ... Başka yok malesef. Burda 11+2.ve tek resim verdi doktor
*BEYZA*' Alıntı: Merhaba , elinizde başka usg görüntüsü varsa yüklermisiniz ? Genişletmek için tıkla ... Başka yok malesef. Burda 11+2.ve tek resim verdi doktor
Uzman SühaN Administrator 23 Nisan 2017 #248 O zaman değerlendirmemizi yapalım.Emin olmamakla birlikte bebeğinizin erkek olduğunu düşünüyorum.Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile..
O zaman değerlendirmemizi yapalım.Emin olmamakla birlikte bebeğinizin erkek olduğunu düşünüyorum.Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile..
F Feride123 Yeni Üye Üye 23 Nisan 2017 #249 *BEYZA*' Alıntı: Merhaba , elinizde başka usg görüntüsü varsa yüklermisiniz ? Genişletmek için tıkla ... Bide üç boyutlu bu var ama burdan bişey çıkacağını sanmıyorum 🙂 Ekli dosyalar IMG_20170420_135342.jpg 2 MB · Görüntüleme: 556
*BEYZA*' Alıntı: Merhaba , elinizde başka usg görüntüsü varsa yüklermisiniz ? Genişletmek için tıkla ... Bide üç boyutlu bu var ama burdan bişey çıkacağını sanmıyorum 🙂