Bebek Cinsiyet Tahmini

evttt kizlar..... tüm teorileri cürüttüm, 99% kizim olcak 🙂
bir prensesimiz daha oluyor demek ne kadar güzel.concono zman emineyi kimse tutamaz direk alışverişe dalar emine :f040:

gözünaydın tatlım darısı benim başıma inşallah 🙂 bizim velet henüz göstermedi 5.aydan umutluyum artık tabii sağlıklı olsun hayırlı olsun da ama bide kız olsun yaa kız istiyorum beennn:hayal:
gösterseler ne olur sanki.ama olsun herkese göstermesinler canım:11: Allah gönlüne göre vversin

evet kızlarrr benımde tuyler yukardaydı ve yuzde doksan kız dedı bana da.....bılgemelekcım tahmının dogru cıktı...cadı gelıyor ınsallah.....
hımmmm o zaman tüm teoriler tamamen çöktü.benim %90 kız dedi ama bi dahakine %100 erkek oldu.göstermiyordu zorla baktı dr pipişini görünce tamam erkek bu dedi.sen kız mı istiyordun canım :handanca: cadı gelecek yani.hımmmm bana 2 gelin adayı çıktı :raila:

gözünaydın tatlım darısı benim başıma inşallah 🙂 bizim velet henüz göstermedi 5.aydan umutluyum artık tabii sağlıklı olsun hayırlı olsun da ama bide kız olsun yaa kız istiyorum beennn:hayal:
sagol bitanem... allah gönlüne göre versin.... göztermedigine göre kiz olabilir 🙂
benimki cok hareketli oldugundan doktor göremiyordu, Ultrasona girmeden dolastim, sallandim bebeyi uyuttum, ultrasonu karnima koyar koyamaz doktor gördü zaten 🙂

evet kızlarrr benımde tuyler yukardaydı ve yuzde doksan kız dedı bana da.....bılgemelekcım tahmının dogru cıktı...cadı gelıyor ınsallah.....

bu tüyler bizi $a$irtti 🙂

bir prensesimiz daha oluyor demek ne kadar güzel.concono zman emineyi kimse tutamaz direk alışverişe dalar emine :f040:

hımmmm o zaman tüm teoriler tamamen çöktü.benim %90 kız dedi ama bi dahakine %100 erkek oldu.göstermiyordu zorla baktı dr pipişini görünce tamam erkek bu dedi.sen kız mı istiyordun canım :handanca: cadı gelecek yani.hımmmm bana 2 gelin adayı çıktı :raila:

ahhhh bacim yarami de$me.... doktor 99% kiz dedi, sonra hemen bana döndü.. "sakin pembeleri almaya baslama bidaha görim sonra al dedi" ama ben yinede iki pembe Sapka, bide pembe pijama aldim 🙂
benim doktor cok emin, $imdiye kadar hic yanilmadim ama yinede 1% yanilma payim var, bidaha gördümmü 100% diyebilirim dedi 🙂

ben çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini ama daha hamile bile değilim.Allah bana en yakın zamanda gönderir inşaallah

Geri