Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam bi tanem tam apış arasındaki çıkıntıyı göremiyorum ki sıpagetti kapalı durmuş. Yani kız diyecem diyemiyorum erkek diyecem diyemiyorum başka resim yok değil mi elinde hayatım ?
Selam bi tanem tam apış arasındaki çıkıntıyı göremiyorum ki sıpagetti kapalı durmuş. Yani kız diyecem diyemiyorum erkek diyecem diyemiyorum başka resim yok değil mi elinde hayatım ?
Karından ultrason ile çekildi. 11 ve 14 haftalık görüntüsü. İşaretli gösterdiğim videodan kesinti ile bacak arasınıda atayım dedim, o resimde 11 haftalık.
Burada attığım resimlerde de mi anlaşılmıyor acaba? Elimde başka görüntüleri yok. Sanırım cuma günü öğrenmek nasip olacak 16 haftalık için teori geç olur dimi?