Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
cumartesi 10+0 haftalik olcak. :tasu: 3.aya girdik yaa inanamiyorum.... bi yandan zaman hic gecmiyormus gibi geliyor bi yandanda cok cabuk geciyor 🙂 en gec yarin söylemem $art. eee
ayy çok güzel zaten zaman nasıl geçer anlaşılmaz son günler dışında
şimdi oğlumla trencilik oynamam gerekiyormuş çekiştirip duruyor..inşaallah rahat bir konuşma olur patronunla. Kendine iyi bak görüşmek üzere..
ayy çok güzel zaten zaman nasıl geçer anlaşılmaz son günler dışında
şimdi oğlumla trencilik oynamam gerekiyormuş çekiştirip duruyor..inşaallah rahat bir konuşma olur patronunla. Kendine iyi bak görüşmek üzere..
hb cnm şükür iyim .hamilelikde şükür iyi arada sancılar oluyor ama bugün meleğimi gördüm kocaman olmuş o kadar cok mutluyum kii ayaklarını göz yapısınını gösterdi boyuna baktı hala gözümün önünden gitmiyor gördüklerim rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu:tasu:
Canim,yan etkilerinden zaten Dr da bahsetmisti.En cok rastlanan etkileri bulanti,karin agrilari,ishal,istahsizlik,bas agrisi filan ama beni asil düsündüren nadir rastlanan yan etkileri.Bunlarda böbreklerin iflas etmesi ve kanin eksimesi sonucu(yani Übersäuern des Blutes)bilinc kaybi,bu komaya kadar götürebilirmis insani.Ne bileyim kullananlarda cok var bütün bunlara ragmen nette.Ev Dr uma,jinekologuma ve hatta diyabetologuma bile danisip ona göre karar vereyim diyorum.Bakalim onlar ne düsünüyor bu ilac hakkinda.
hb cnm şükür iyim .hamilelikde şükür iyi arada sancılar oluyor ama bugün meleğimi gördüm kocaman olmuş o kadar cok mutluyum kii ayaklarını göz yapısınını gösterdi boyuna baktı hala gözümün önünden gitmiyor gördüklerim rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu:tasu:
tam olarak kacinci haftadasin??? ben 9 haftalik gördüm bidaha 14 haftalik görcem 🙂 ben gece uyuyamamistim bini kalbi hep gözümüm önüne geliyordu... ultrason resminide zaten telefona cektim hep bakiyorum 🙂