Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

laram bişey söyleyim mi sana biz 7 kardeşiz ben 5. ama yine de hep bi kardeşim olsun istiyordum çünkü benden küçüklerle aramızda 1er yaş var.çok yeğenim oldu yeğen sevgisini gördüm ama hep kendi bakacağım bebekliğini göreceğim bi kardeşim olsun istiyordum.mümkün değildi annemin rahmi alınmıştı.bigün namazdan sonra ikindiyi beklerken annemin dizine koydum kafamı.keşke kardeşim olsa dedim ve ağladım.tam 2 gün sonra dayımlar kaza yeptı.eşi 7 aylık hamileydi.dayım ve eşi öldü.16 aylık bebekleri kaldı ve evlat aldık.kardeşim oldu.şimdi 9 yaşında.isteyince hayırlıyı istemek gerekiyormuş yani

evt canim haklisin....

bizde 4 kardesiz, iki büyük, iki kücük, kücügümle ikiz gibi büyüdük... sonra benim adam ortaya cikinca kardesim küstü benle, yeni yeni konusuyoruz 🙂 bende hep kücük bebek isterdim ama meyersem kardesimden sonra annemin tüpler baglanmis, bosuna yalvarmisim 🙂

hoşbulduk evet aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır takip ediyordum ama konuşmalarda geri plandaydım sanırım acemiliğimden. oğlum 4 yaşını doldurdu.bende çalıştığım için ayarlamalar bu ay hamile kalmam üzerineydi maalesef. Ayrıca sizlerle sohbet ediyo olmak çok güzel

kiz ben tatli kötü görümceyim, ilk gelinimiz zaten 12 sene oldu, zaten hic gelin gibi olmadi sanki evin kizi gibiydi... 3-4 tanede mahallede var gelin... ben kaynalardan yana oluyorum... oturuyoruz ah bu gelinler söyle kötü böyle kötü... kimsede bana demiyorki sende gelinsin 🙂 yeni gelin bi gelsin bakim onuda bi elden gecirim 🙂 seviyorlar ama beni, söylemesi ayip mahallenin ne$esiyim 🙂

ay kiyamam tahmin edebiliyorum, ben bile anlattiklarin karsininda fena oldum... senin bebeyin olsa zaten sen hic yorulmassin oglusun büyütür onu... insallah kez vakitte gelir meleginiz
Insallah eminem.Dualarin icin sagol birtanem.
laram bişey söyleyim mi sana biz 7 kardeşiz ben 5. ama yine de hep bi kardeşim olsun istiyordum çünkü benden küçüklerle aramızda 1er yaş var.çok yeğenim oldu yeğen sevgisini gördüm ama hep kendi bakacağım bebekliğini göreceğim bi kardeşim olsun istiyordum.mümkün değildi annemin rahmi alınmıştı.bigün namazdan sonra ikindiyi beklerken annemin dizine koydum kafamı.keşke kardeşim olsa dedim ve ağladım.tam 2 gün sonra dayımlar kaza yeptı.eşi 7 aylık hamileydi.dayım ve eşi öldü.16 aylık bebekleri kaldı ve evlat aldık.kardeşim oldu.şimdi 9 yaşında.isteyince hayırlıyı istemek gerekiyormuş yani
Ayy,cok etkilendim hikayenden canim yaa.Tüylerim diken diken oldu.Dogru,aslinda aklimin bir kösesinde bu düsünce var.Belkide böylesi hayirli diye.Iste insan malesef her zaman bunun arkasinda duracak kadar güclü olamiyor,nefsine yenilebiliyor.Dayinlar icin cok üzüldüm.Allah rahmet eylesin,mekanlarini cennet eylesin.

hoşbulduk evet aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır takip ediyordum ama konuşmalarda geri plandaydım sanırım acemiliğimden. oğlum 4 yaşını doldurdu.bende çalıştığım için ayarlamalar bu ay hamile kalmam üzerineydi maalesef. Ayrıca sizlerle sohbet ediyo olmak çok güzel

ah ah zaten basimisa ne geliyorsa bu calismaktan geliyor... herseyi erteliyoruz....
canim regl günün ne zamandi??? testlerde hemen cift cizgi cikmaya biliyor... nasil korunuyordun? dogum kontrol hapi ileyse bi kac ay sürebiiliyor hamile kalman... ilk ayin daha moralini bozma

Geri