Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Evet canim,bende öyle düsünüyorum.

Berranurumda gelmis,hosgelmis,sefalar getirmis.Amanda aman hamis yazisi ne kadarda yakismis🙂Bu günleri gösteren rabbime sükürler olsun,darisida bizlere olsun insallah.Insallah 10 gün sonra hayirlisiyla tanisirsin bebisinle gülüm.Kalp atislari görülür o zaman insallah dimi?
cnm bir değil binlerce sonsuz kere hamdüsenalar olsun yaa hayal di benm için nasip eyledi Rabbim herşeyin zamanını en ii bilen O.inş seninde oğluna hayırlı bi kardeş nasip etsin yaradan en kısa zamanda cnm bnm.inşş tatlım 10 15 gün sonra gidicem nasp olursa ozamanda 7+4falan olcak inş inşş görebilirim sağlılaa tatlım

Hosgeldin taptaze annemiz... ohh ne güzel ya doktor sizi hep cagiriyor... ben bebeyimi görmek icin 4 hafta bekliyorum 🙁(( insallah mercimeyimiz cokk iyidir 🙂 10 gün hemen gecer...
saol eminecimmm inşş tatlım inşş ama bana şimdi günler geçmiyo biliyomusun hep aklımda midem bulanmıyo diye üzlüyorum bilee çok komik ama napiim ve hala ara ara kasıklarımda ağrım oluyo.her gün yeni b endişe oluyo ama mercimeğim Verene emanet o muhafa eyler hpimizinkini inşş cnm bnm

sagol cnm inş sende en kısa zamanda görürsün meleğini büyüdüğünü görünce insan daha cok seviniyor keşke hergün görebilsek onları :tasu:
evt cnm onu tahin bile edemiyorum hayalinikurmaya korkuyorum inş herşey yolunda gider buraya müjdeli haberi yazarım bendee

evt canim hepsinin fikrini al ve iyi düsün... peki ne icinmis o ilac?
Canim belki hatirlarsin ben gecenlerde sekerime baktirmistim.Diyabetten süphelenmislerdi.Cok sükür diyabet cikmamisti ama glukoz tolerans bozuklugu diye birseyim varmis.Yani kan sekerimi vücudum cok yavas düzenleyebiliyormus.Gittigim diyabetolog hic ilac yazmadi,sadece yediklerine,bilhassa sekere dikkat etmemi kilo almamaya calismami önermisti.Sali günü tüp bebek merkezine gittim ve oradaki Dr bendeki o bozuklugu ögrenince tavsiye etti bu ilaci.Kan sekerini düzenleyici biseymis.Aslinda diyabet hastalarina,kilolu insanlara,pko hastalarina veriliyormus.Bende bunlarin hic biri yok.Ama nette okudum bu rahatsizliklari olupta bebek sahibi olmakta zorlanan insanlarada veriliyormus.Benimkisi diyabet degil ama sinirindayim.Iste böyle...

masallahhhh riskli zamanin bitmis, ayy yerim ben onun ayaklarini.... ne kadar cabuk büyüyor demi yaa.... bi gidiyoruz bebek ortada yok keseyi görüyoruz bide gidiyoruz kendini görüyoruz... mucize yaaa, .... insanin icine bi insal daha yetisiyor müthi$ birsey.... allahim herseyi ne kadar güzel yapmis....
evet cnm haklısın 4 hafta sonra biraz daha büyümüş olacak insanın içinde bir can büyüyor inanasın gelmiyor inş sende en kısa zamanda görürsün meleğini

saol eminecimmm inşş tatlım inşş ama bana şimdi günler geçmiyo biliyomusun hep aklımda midem bulanmıyo diye üzlüyorum bilee çok komik ama napiim ve hala ara ara kasıklarımda ağrım oluyo.her gün yeni b endişe oluyo ama mercimeğim Verene emanet o muhafa eyler hpimizinkini inşş cnm bnm

hehehe midem bulanmiyor diye bende paniklemistim.. iki gün cok hafif bulandi ozaman gördüm günümü 🙂 bulanti gercekten kötü oluyormus.. aman aman olmasin bulanti ben memnunum 🙂 canim ilk haftalar cok normal korkularin, ama zamanla geciyor.... allahim meleklerimiz korusun, bizlere bagislasin..

hehehe midem bulanmiyor diye bende paniklemistim.. iki gün cok hafif bulandi ozaman gördüm günümü 🙂 bulanti gercekten kötü oluyormus.. aman aman olmasin bulanti ben memnunum 🙂 canim ilk haftalar cok normal korkularin, ama zamanla geciyor.... allahim meleklerimiz korusun, bizlere bagislasin..
amin ccnmm aslında bulantı kötü oluyo ama işte ne biliim bulanınca ii derler yaaa buarada batma olmasıda normal değilmieine kasıkta sen tecrübelisin önümde sana soruyoru tatlım hahaha

Canim belki hatirlarsin ben gecenlerde sekerime baktirmistim.Diyabetten süphelenmislerdi.Cok sükür diyabet cikmamisti ama glukoz tolerans bozuklugu diye birseyim varmis.Yani kan sekerimi vücudum cok yavas düzenleyebiliyormus.Gittigim diyabetolog hic ilac yazmadi,sadece yediklerine,bilhassa sekere dikkat etmemi kilo almamaya calismami önermisti.Sali günü tüp bebek merkezine gittim ve oradaki Dr bendeki o bozuklugu ögrenince tavsiye etti bu ilaci.Kan sekerini düzenleyici biseymis.Aslinda diyabet hastalarina,kilolu insanlara,pko hastalarina veriliyormus.Bende bunlarin hic biri yok.Ama nette okudum bu rahatsizliklari olupta bebek sahibi olmakta zorlanan insanlarada veriliyormus.Benimkisi diyabet degil ama sinirindayim.Iste böyle...

Off canim yaaa, bulanti, ishal v.s. tek onlar olsa dene diycem ama diger yan etkileri beni telaslandirdi... bakalim diger doktorlar ne diyecek?? bu doktorlarin i$inede bazen akil ermiyorki... ne diycemi $a$irdim... iyi düsünüp arastirmak gerekiyor...

evet cnm haklısın 4 hafta sonra biraz daha büyümüş olacak insanın içinde bir can büyüyor inanasın gelmiyor inş sende en kısa zamanda görürsün meleğini

29.07.2010 bidaki randevum.... bugün ayin biriyaa cok mutluyum en azindan temmuza girdik 🙂 14 haftalik kocaman olur ozaman kadar...ayyy heycanlandim

amin ccnmm aslında bulantı kötü oluyo ama işte ne biliim bulanınca ii derler yaaa buarada batma olmasıda normal değilmieine kasıkta sen tecrübelisin önümde sana soruyoru tatlım hahaha

normal canim, benim kasik agrilarim gectikten sonra basladi batmalar ama allaha sükür 1 haftadir oda gecti... sen öyle seylere takilma canim, hamileliyin tadini cikarmaya bak... yakinda süt fabrikasida temelleri atar....😱rkide:

Geri