Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hb cnm şükür iyim .hamilelikde şükür iyi arada sancılar oluyor ama bugün meleğimi gördüm kocaman olmuş o kadar cok mutluyum kii ayaklarını göz yapısınını gösterdi boyuna baktı hala gözümün önünden gitmiyor gördüklerim rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu:tasu:
Gözün aydin birtanem.Heyecanini o kadar iyi anliyorum ki.Insallah saglikli bir sekilde kavusursun yavruna.

Canim,yan etkilerinden zaten Dr da bahsetmisti.En cok rastlanan etkileri bulanti,karin agrilari,ishal,istahsizlik,bas agrisi filan ama beni asil düsündüren nadir rastlanan yan etkileri.Bunlarda böbreklerin iflas etmesi ve kanin eksimesi sonucu(yani Übersäuern des Blutes)bilinc kaybi,bu komaya kadar götürebilirmis insani.Ne bileyim kullananlarda cok var bütün bunlara ragmen nette.Ev Dr uma,jinekologuma ve hatta diyabetologuma bile danisip ona göre karar vereyim diyorum.Bakalim onlar ne düsünüyor bu ilac hakkinda.
doktorlara danışıp kullan canım böyle yan etkileri varsa dikkat et gülüm kendine birkac doktora göster ondan sonra kullan

laram mimoza çiçeğii eminecimm ve yeni arkadaşımız hepinize hayırlı günler canlarım nasılsınızz imozçiçeği meleğini görmüşsün çok şükür tebrik ederim cnm Allahım banada nasip eder inş 10 gün sonra bende gidicem bakalım dua et olurmu canm

Canim,yan etkilerinden zaten Dr da bahsetmisti.En cok rastlanan etkileri bulanti,karin agrilari,ishal,istahsizlik,bas agrisi filan ama beni asil düsündüren nadir rastlanan yan etkileri.Bunlarda böbreklerin iflas etmesi ve kanin eksimesi sonucu(yani Übersäuern des Blutes)bilinc kaybi,bu komaya kadar götürebilirmis insani.Ne bileyim kullananlarda cok var bütün bunlara ragmen nette.Ev Dr uma,jinekologuma ve hatta diyabetologuma bile danisip ona göre karar vereyim diyorum.Bakalim onlar ne düsünüyor bu ilac hakkinda.

evt canim hepsinin fikrini al ve iyi düsün... peki ne icinmis o ilac?

laram mimoza çiçeğii eminecimm ve yeni arkadaşımız hepinize hayırlı günler canlarım nasılsınızz imozçiçeği meleğini görmüşsün çok şükür tebrik ederim cnm Allahım banada nasip eder inş 10 gün sonra bende gidicem bakalım dua et olurmu canm
sagol cnm inş sende en kısa zamanda görürsün meleğini büyüdüğünü görünce insan daha cok seviniyor keşke hergün görebilsek onları :tasu:

Hosgeldin taptaze annemiz... ohh ne güzel ya doktor sizi hep cagiriyor... ben bebeyimi görmek icin 4 hafta bekliyorum 🙁(( insallah mercimeyimiz cokk iyidir 🙂 10 gün hemen gecer...

doktorlara danışıp kullan canım böyle yan etkileri varsa dikkat et gülüm kendine birkac doktora göster ondan sonra kullan
Evet canim,bende öyle düsünüyorum.
Berranurumda gelmis,hosgelmis,sefalar getirmis.Amanda aman hamis yazisi ne kadarda yakismis🙂Bu günleri gösteren rabbime sükürler olsun,darisida bizlere olsun insallah.Insallah 10 gün sonra hayirlisiyla tanisirsin bebisinle gülüm.Kalp atislari görülür o zaman insallah dimi?

12 haftalık şuan canım şimdi biraz daha büyümüş küçücük ayakları gözümün önünden gitmiyor bir kacgün ayaklarım havada gezerim:dancing:

masallahhhh riskli zamanin bitmis, ayy yerim ben onun ayaklarini.... ne kadar cabuk büyüyor demi yaa.... bi gidiyoruz bebek ortada yok keseyi görüyoruz bide gidiyoruz kendini görüyoruz... mucize yaaa, .... insanin icine bi insal daha yetisiyor müthi$ birsey.... allahim herseyi ne kadar güzel yapmis....

Geri