Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

amannnnn boşver canım yaaaa..... olursa olsun yeter ki meleklerimiz sağlıkla dünyaya gelsin.

bak benim kilo takıntım vardı, evliliğin huzuruyla şu alınan kilolar 🙂 onları vermeden hamile kalmam. doğum yaza gelmezse hamile kalmam gibi.... ama hiçbir şey planlandığı gibi olmuyor. aylarca bekledim meleğim 10. ay geldi biliyorsun ve kış bebeği olacak allah nasip ederse....bu arada kilolar aynen duruyor ama ben diyorum ki yeter ki bebeğim sağlıklı olsun isterse 20 kilo alayım hiçççç umrumda değil.

canımmmmm inşallah meleğinin gelmesi yakındır.

yolarım elbet az kaldı 3 hafta sonra ordayım 🙂

haklısın canım takıntılıyım ıste bende ama oyle bı durumda gozum ne tuy gorur ne baska bısey.....gelırse tabüüüüü....gelecegı yok.....

tabiki görmezzz 🙂 gelir inşallah canımmm hayırlısıyla. o minik kuş geleceği zamanı biliyor.

kızlar yaa bizim yarın evlilik yıldönümü ve reglime 3 gün var.
yarın sabah test yapsam nolur?

canım yapmaaaaa daha çok erken, çıkmaz üzülürsün.

ooofff off bende yaşamak istiyorum bu duyguyu, kızsam bile bana sarılıp ağlayan bi bebek nasıl bişeydir bu koşulsuz sevgi, taddır Rabbim bizlerede....

inşallahhhhh hayırlısıyla rabbim sana da meleğini göndersin canımmm... tabiki yaşayacaksın tabiki hepimiz yaşayacağız allahın izniyle. sadece biraz sabır.
amiiiiiiinnnn

bişi olmaz test yapmış olursun..erken döllenmeyse çıkar..çıkmazsa hamile değilsin demek değildir yap gitsin noolcak

yürü be🙂 ben de bunu duymak istiyordum zaten🙂)))

öncelikle tebrik ederim canım nice senelere inş. ama yarın idrar testi yapma çok merak ediyosan kan dan baktır onda varsa çıkabilir...

tamam canım. o zaman sabah idrar testi yapayım. fırsat bulursam da kan tahlili yaptırırım duruma göre

kızlar yaa bizim yarın evlilik yıldönümü ve reglime 3 gün var.
yarın sabah test yapsam nolur?
yapma tatlım erken daha.....sımdıden kutlu olsun yıldonumunuz...ssürprız olsun ıstıyosun anladım ama erken olur cıkmazsada uzulursun yıldonumunu ıyı gecıremezsın yoksam🙂

ooofff off bende yaşamak istiyorum bu duyguyu, kızsam bile bana sarılıp ağlayan bi bebek nasıl bişeydir bu koşulsuz sevgi, taddır Rabbim bizlerede....
ınsallahhhhh ınsalllahhhhh....

inşallah canım.... çünkü ben reglimi beklerken meleğim geldi. yani hiç belli olmazzzz
ya evet 2 gündür ben de çok üzgünüm, hiç aklımdan çıkmıyorlar. gerçekten aile gibi olmuşuz.

aminnnnn canım benim de dualarım sizlerle... rabbim hepinize nasip etsin inşallah
ınsallah canım allahım tum ısteyenlere o duyguyu tattırsın....

tebrikleriniz için ve desteğiniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar.

ben çıkmam durumundayım.

testi de sabah ki duruma göre kullanırım. belki de yapmam. psikolojim nasıl olcek bakalım...

herkese iyi akşamlar.
Allah'a emanet olun!

Geri