Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

tebrikleriniz için ve desteğiniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar.

ben çıkmam durumundayım.

testi de sabah ki duruma göre kullanırım. belki de yapmam. psikolojim nasıl olcek bakalım...

herkese iyi akşamlar.
Allah'a emanet olun!
güle güle tatlım..yarın cooook guzel olsun sızın ıcın ınsallah.....nıce senelere tekrar.....

ben çıkmam durumundayım.

testi de sabah ki duruma göre kullanırım. belki de yapmam. psikolojim nasıl olcek bakalım...

herkese iyi akşamlar.
Allah'a emanet olun!

iyi akşamlar canım, hayırlı haberlerle gelirsin inş. negatif çıkarsa evlilik yıldönümünüzü üzülüp mahvetme sakın , Allah'ım sağlık versin şimdi olmazsa başka zaman olur 🙂

canım tuyler dokulecekse kendılıgınden sorun degıl tuylenelım...hoslanmıyorum tuyden oyuzden bıraz pımpırıklendım.....
sunu anladım kadın nekaDAR COK DEGISIYO YAWWWW BU DONEMDE HEM FIZIKSEL HEM RUHSAL ACIDAN NASIL OLUYO BU IS...ALLAHIM NE BUYUK....ISTE BU YUZDEN ANNELIK KUTSAL....
arkadasım asermıs esınden karpuz ıstemıs gecenın bırınde....dıyo kı oyle bısey kı anlatamam sana ınsan o halde hırsız bıle olur coocuk gıbı agladım oturdum o karpuz gelene kadar dedı yanı cok farklı ama guzel duygular ve olaylar.....
evet canım çok değişiyor ve bu değişimlere katlanıyor evladı için.aşerme de aynen öyleymiş.filmlerde abartılan bi konu zannederdim.geçen hastaneden gelirken simit poğaça falan aldım tam çıkarken turşuları gördüm.otobüs saatini bekliyorum ama gözümün önünden gitmiyor o turşular.o an herşeyimi verirdim o turşular için.geri döndüm istedim.bu normal can istemesi değil.

evet canım çok değişiyor ve bu değişimlere katlanıyor evladı için.aşerme de aynen öyleymiş.filmlerde abartılan bi konu zannederdim.geçen hastaneden gelirken simit poğaça falan aldım tam çıkarken turşuları gördüm.otobüs saatini bekliyorum ama gözümün önünden gitmiyor o turşular.o an herşeyimi verirdim o turşular için.geri döndüm istedim.bu normal can istemesi değil.
evet canım anladım zaten arkadasımda oyle anlattıkı hayret ettım ıcımden tabııı....farklı duygular.... anlatıldıgında tam anlasılamayan yasanılırsa anlasılan bı duygu dıye dusunuyorum.....

ben çıkmam durumundayım.

herkese iyi akşamlar.
Allah'a emanet olun!

Görüşürüz canım, şimdiden tebrik ederim...

Allah sağlık,, mutluluk ve huzur dolu yılları birlikte geçirmenizi nasip etsin inşallahhhhh ve bu mutluluğunuzu bir yavrucakla pekiştirsin.

Geri