Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

anladım canım kendılıgınden dokulurmu acaba?ayyyy olmasın yawwww buna dayanamam ben....ılerkı aylarda olusuyor ozaman ınsallah herkes de aynı degıldır....🙂

amannnnn boşver canım yaaaa..... olursa olsun yeter ki meleklerimiz sağlıkla dünyaya gelsin.

bak benim kilo takıntım vardı, evliliğin huzuruyla şu alınan kilolar 🙂 onları vermeden hamile kalmam. doğum yaza gelmezse hamile kalmam gibi.... ama hiçbir şey planlandığı gibi olmuyor. aylarca bekledim meleğim 10. ay geldi biliyorsun ve kış bebeği olacak allah nasip ederse....bu arada kilolar aynen duruyor ama ben diyorum ki yeter ki bebeğim sağlıklı olsun isterse 20 kilo alayım hiçççç umrumda değil.

canımmmmm inşallah meleğinin gelmesi yakındır.

amannnnn boşver canım yaaaa..... olursa olsun yeter ki meleklerimiz sağlıkla dünyaya gelsin.

bak benim kilo takıntım vardı, evliliğin huzuruyla şu alınan kilolar 🙂 onları vermeden hamile kalmam. doğum yaza gelmezse hamile kalmam gibi.... ama hiçbir şey planlandığı gibi olmuyor. aylarca bekledim meleğim 10. ay geldi biliyorsun ve kış bebeği olacak allah nasip ederse....bu arada kilolar aynen duruyor ama ben diyorum ki yeter ki bebeğim sağlıklı olsun isterse 20 kilo alayım hiçççç umrumda değil.

canımmmmm inşallah meleğinin gelmesi yakındır.
haklısın canım takıntılıyım ıste bende ama oyle bı durumda gozum ne tuy gorur ne baska bısey.....gelırse tabüüüüü....gelecegı yok.....

canım tuyler dokulecekse kendılıgınden sorun degıl tuylenelım...hoslanmıyorum tuyden oyuzden bıraz pımpırıklendım.....
sunu anladım kadın nekaDAR COK DEGISIYO YAWWWW BU DONEMDE HEM FIZIKSEL HEM RUHSAL ACIDAN NASIL OLUYO BU IS...ALLAHIM NE BUYUK....ISTE BU YUZDEN ANNELIK KUTSAL....
arkadasım asermıs esınden karpuz ıstemıs gecenın bırınde....dıyo kı oyle bısey kı anlatamam sana ınsan o halde hırsız bıle olur coocuk gıbı agladım oturdum o karpuz gelene kadar dedı yanı cok farklı ama guzel duygular ve olaylar.....

ooofff off bende yaşamak istiyorum bu duyguyu, kızsam bile bana sarılıp ağlayan bi bebek nasıl bişeydir bu koşulsuz sevgi, taddır Rabbim bizlerede....

inşallah meleğim gelmiştir canım sağol desteğin için.
zaten regli tarihim yaklaştı. bir de arkadaşların yaşadıklarını görünce salya sümük ağlamak geliyor içimden🙁

inşallah canım.... çünkü ben reglimi beklerken meleğim geldi. yani hiç belli olmazzzz
ya evet 2 gündür ben de çok üzgünüm, hiç aklımdan çıkmıyorlar. gerçekten aile gibi olmuşuz.

inanaın hergün yatarken dua ediyorum hepimiz için bütün bebek isteyenler için

aminnnnn canım benim de dualarım sizlerle... rabbim hepinize nasip etsin inşallah

ooofff off bende yaşamak istiyorum bu duyguyu, kızsam bile bana sarılıp ağlayan bi bebek nasıl bişeydir bu koşulsuz sevgi, taddır Rabbim bizlerede....

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn🙂
görümcemin oğlu var 1,5 yaşında. onu hergördüğümde içime sokasım geliyor. öyle çok seviyorum ki. o da beni seviyor biliyorum. onca insan arasından sesimden tanıyor, koşuyor vb...
kendi evladım olsa nasıl güzel olur kimbilir🙁

inşallah canım.... çünkü ben reglimi beklerken meleğim geldi. yani hiç belli olmazzzz
ya evet 2 gündür ben de çok üzgünüm, hiç aklımdan çıkmıyorlar. gerçekten aile gibi olmuşuz.

aminnnnn canım benim de dualarım sizlerle... rabbim hepinize nasip etsin inşallah
inşallah psikolojik olarak kendimi iyi hisstemiyorum

Geri