Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

selam kızlar, ben geldim...

yaa neler oluyor bize🙁
şu karabulutlar kalkar inşallah üzerimizden. Allah beterinden korusun diye dua etmekten başka birşey gelmiyor elden.

bu arada benim regli sancılarım başladı bile🙁 cumaya kalmadan gelecek galiba ve yine hüsran🙁

hoşgeldin canımmm
evet bu aralar burası hüzün dolu 🙁(( rabbim hayırlısını versin inşallahhhh. nazarlara geldik galiba.

canım belli olmaz, regl belirtilerine takılma... hayırlısı olsun inşallah meleğin gelmiştir.

hoşgeldin canımmm
evet bu aralar burası hüzün dolu 🙁(( rabbim hayırlısını versin inşallahhhh. nazarlara geldik galiba.

canım belli olmaz, regl belirtilerine takılma... hayırlısı olsun inşallah meleğin gelmiştir.

inşallah meleğim gelmiştir canım sağol desteğin için.
zaten regli tarihim yaklaştı. bir de arkadaşların yaşadıklarını görünce salya sümük ağlamak geliyor içimden🙁

kız cadııı sende hamile kaldında tüylenirmiyim derdine düşüyorun körolma emi , hamile kalalımda varsın tüylenelim :D:D😀
canım tuyler dokulecekse kendılıgınden sorun degıl tuylenelım...hoslanmıyorum tuyden oyuzden bıraz pımpırıklendım.....
sunu anladım kadın nekaDAR COK DEGISIYO YAWWWW BU DONEMDE HEM FIZIKSEL HEM RUHSAL ACIDAN NASIL OLUYO BU IS...ALLAHIM NE BUYUK....ISTE BU YUZDEN ANNELIK KUTSAL....
arkadasım asermıs esınden karpuz ıstemıs gecenın bırınde....dıyo kı oyle bısey kı anlatamam sana ınsan o halde hırsız bıle olur coocuk gıbı agladım oturdum o karpuz gelene kadar dedı yanı cok farklı ama guzel duygular ve olaylar.....

Geri