Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
kız ben haişmiyım değilmiyım bılmıyom akıntı gelıyor ara kahver rengı 10 sonra kan testı yaptıracam sende kullanmıştın duphaston ne ıcın verıyor doktor bana sade 3 gun kullan demıştı
ben bu ay klomen kulladım arkadaşım 13 gün dr gittim calışmalara devam iyi gidiyor dedi 14 gün sabah saat 4 gibi bir agrıyla uayndım inanamazsın arkadaşlar yumurtlamısın dedi o günlerde 2 gece ikisindede calıştım bilmem artık sonra 2 gece ara verdim arada sabah calışmalar oldu 12 gün kaldı bilmiyorum artık hayırlısı dua et yavrum sen hamişsin tutar derler
kızlar az önce doktordan geldik değerlerim istenilen şekilde yükselmemiş değerim 181 çıktı yani 4 günde 94 ten 181 e yüksekmiş...doktor değerin 360 olmalıydı istediğimiz gibi değil dedi cuma günü tekrar gel testi tekrarlayalım dedi sanki test tekrarlayınca değerler düzelecek gıcık bu doktor yaaaa başka hiçbir test yapmadı ne kansızlık ne troit hiçbişi...... bizde yarın afyondaki özel hastaneye gitmeye karar verdik ne olur dua edin
kız ben haişmiyım değilmiyım bılmıyom akıntı gelıyor ara kahver rengı 10 sonra kan testı yaptıracam sende kullanmıştın duphaston ne ıcın verıyor doktor bana sade 3 gun kullan demıştı
kız allah söyletti ozaman ben seni hamiş sanıyorum yemin ederim ben kullandım duphaston bebek varsa tutunmaya yardım ediyor yoksa düzenliyor adeti ama kusuruma bakma arkadaşım yaa vallahi senin hamile oldugumu biliyorum ben
kızlar az önce doktordan geldik değerlerim istenilen şekilde yükselmemiş değerim 181 çıktı yani 4 günde 94 ten 181 e yüksekmiş...doktor değerin 360 olmalıydı istediğimiz gibi değil dedi cuma günü tekrar gel testi tekrarlayalım dedi sanki test tekrarlayınca değerler düzelecek gıcık bu doktor yaaaa başka hiçbir test yapmadı ne kansızlık ne troit hiçbişi...... bizde yarın afyondaki özel hastaneye gitmeye karar verdik ne olur dua edin
allah yardım etsin bitanem inşallah herşey yoluna girer allah istedikten sonra hipsi kısa sürede düzelir ne olur bozma moralıni allah yardım eder hayırlısı ney ise o yönde