Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

mrs.m sen ve bebişin nasılsınız canım mide bulantın devam ediyo mu?kalp atışlarını duymuşsun çok güzell ..

yanılmıyorsam sen sevilaysın değil mi? okumuştum

canım dün bulantım çoktu bugün daha az ama galiba artıyor. bir de rahim büyümesi oluyor galiba hafif baskı var. onun dışında çok şükür iyiyiz evet allaha şükür duyduk şimdilik iyi dedi doktor ama 1 ay daha dikkatli olmam gerekiyormuş. hayırlısı bakalım.

ya ben kendimi bıraktım bugün gerçekten çok üzgünüm...

ben bu ay klomen kulladım arkadaşım 13 gün dr gittim calışmalara devam iyi gidiyor dedi 14 gün sabah saat 4 gibi bir agrıyla uayndım inanamazsın arkadaşlar yumurtlamısın dedi o günlerde 2 gece ikisindede calıştım bilmem artık sonra 2 gece ara verdim arada sabah calışmalar oldu 12 gün kaldı bilmiyorum artık hayırlısı dua et yavrum sen hamişsin tutar derler

kız allah söyletti ozaman ben seni hamiş sanıyorum yemin ederim ben kullandım duphaston bebek varsa tutunmaya yardım ediyor yoksa düzenliyor adeti ama kusuruma bakma arkadaşım yaa vallahi senin hamile oldugumu biliyorum ben
saol canım inşallah aman bol bol calış bazen gec catlıyor kasık ağrı yaptıysa senınkıler ıyı buyumuşler ozaman
kızlar az önce doktordan geldik değerlerim istenilen şekilde yükselmemiş
değerim 181 çıktı yani 4 günde 94 ten 181 e yüksekmiş...doktor değerin 360 olmalıydı istediğimiz gibi değil dedi cuma günü tekrar gel testi tekrarlayalım dedi sanki test tekrarlayınca değerler düzelecek gıcık bu doktor yaaaa başka hiçbir test yapmadı ne kansızlık ne troit hiçbişi......
bizde yarın afyondaki özel hastaneye gitmeye karar verdik ne olur dua edin:shootout:
kız gec dollenme falan olmuştur belkı canım

pirensescim senin durum nasıl? gelişme var mı?
sizler uzun zamandır görünmüyordunuz. halbu ki buraya geçmişsiniz. o yüzden gelişmeleri kaçırdım🙁

yanılmıyorsam sen sevilaysın değil mi? okumuştum

canım dün bulantım çoktu bugün daha az ama galiba artıyor. bir de rahim büyümesi oluyor galiba hafif baskı var. onun dışında çok şükür iyiyiz evet allaha şükür duyduk şimdilik iyi dedi doktor ama 1 ay daha dikkatli olmam gerekiyormuş. hayırlısı bakalım.

ya ben kendimi bıraktım bugün gerçekten çok üzgünüm...
evet canım sevilayım ya birisi beni deşifre etti ve gıcık biri sizden ayrılmadan isim değişikliği ve yeni topik ondan kurtulmamı sağladı rahat sohbet edemez olmuştum böylesi benim için iyi oldu sizin iyi olmanıza sevindim ben ilk topiğe kaydolunca senin haberinle sevinmiştim ama bu aralar kara bulutlar var topiğimizde yaa Allahh yardımcımız olsun
meleğin ve senin iyi olman çok güzell hayırlısıyla kucağına aldığın günleri görmek nasip olsun canım benimm🙂

Geri