Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kızlar az önce doktordan geldik değerlerim istenilen şekilde yükselmemiş
değerim 181 çıktı yani 4 günde 94 ten 181 e yüksekmiş...doktor değerin 360 olmalıydı istediğimiz gibi değil dedi cuma günü tekrar gel testi tekrarlayalım dedi sanki test tekrarlayınca değerler düzelecek gıcık bu doktor yaaaa başka hiçbir test yapmadı ne kansızlık ne troit hiçbişi......
bizde yarın afyondaki özel hastaneye gitmeye karar verdik ne olur dua edin:shootout:

izgil 2 günde 1 katlaması gerekiyor değerin dr dediği gibi 360 civarı olması gerekiyor

izgil 2 günde 1 katlaması gerekiyor değerin dr dediği gibi 360 civarı olması gerekiyor
evet canım benim ama hiçbir müdahalede bulunmadı
evet bir sorun var belli...ama sadece cuma testi tekrarlayalım deyince saçını başını yoluveresim geldi neyse yarın öğreniriz bakalım ne var ne yok
10 gün oldu test daha 181 de
ne olur dua edin herkes için
bilgemelekte regl olmuş sanırım lalezar düşük yapmış.....hepimizin duaya ihtiyacı var

kızlar ben çıkıyoruuuum
yarın doktordan gelnce yine girerim öpüyorum hepinizi
dualarınızı eksik etmeyin

evet canım benim ama hiçbir müdahalede bulunmadı
evet bir sorun var belli...ama sadece cuma testi tekrarlayalım deyince saçını başını yoluveresim geldi neyse yarın öğreniriz bakalım ne var ne yok
10 gün oldu test daha 181 de
ne olur dua edin herkes için
bilgemelekte regl olmuş sanırım lalezar düşük yapmış.....hepimizin duaya ihtiyacı var

evet güzelim ya bu aralar özellikle hepimizin ihtiyacı var duaya.

kızlar az önce doktordan geldik değerlerim istenilen şekilde yükselmemiş
değerim 181 çıktı yani 4 günde 94 ten 181 e yüksekmiş...doktor değerin 360 olmalıydı istediğimiz gibi değil dedi cuma günü tekrar gel testi tekrarlayalım dedi sanki test tekrarlayınca değerler düzelecek gıcık bu doktor yaaaa başka hiçbir test yapmadı ne kansızlık ne troit hiçbişi......
bizde yarın afyondaki özel hastaneye gitmeye karar verdik ne olur dua edin:shootout:

canımmm seni çok merak etmiştim... haftaya gel demekle olmaz bence de iyi düşünmüşsünüz özele gitmekle. özelde ne olduğu anında ortaya çıkıyor
inşallah hayırlı haberdir canım.

rabbim hepimizin yardımcısı olsun....gerçekten nazarlara geldik.

yaa kızlar nerdesiniz siz...

yeni bi topic açılmış, yazmış ta yazmışsıız. daha yeni farkettim. ben de bakıyorum kimsecikler yok diye üzülüyorum🙁

Lalezarcım ve İzgilim Allah yardımcınız olsun.
ne diyeceğimi bilemiyorum.
İzgil en azından Allah yüzümüze baksın da senin sonucun iyi olsun.

Geri