Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Evet kızlar düşük yapıyorum ve dahada kötüsü dr hiç gebeliğe gilişkin birbelirti göremedi, alttan ultrasonla baktı içeride parca varmış saat 15,00 itibarı ile kürtaj gerçekleşecek, hepiniz hakkınızı helal edin ve bana dua edin ne olur..

lalezarcım seni çok seviyorum. rabbim yardımcın olsun. çok üzgünüm

mrs.m bişey sorabilir miyim?belki biraz özel olacak ama...dr ilişki yasağı koydu mu ya da başka bi uyarı

canım biz idrar testiyle hamileliğimi öğrenir öğrenmez kendimiz yasakladık. sonra biliyorsun az kanama olunca doktor yasakladı. sen ve benim için çok dikkatli olmamız gereken bir dönem. size de yasak, çünkü senin de kanamaların oluyor. 3 ay geçene kadar dikkat et dedi.

mrs.m iyiyim işte tansiyonum düşüyor 3 gündür.dün de azıcık kanamam oldu yine

canım ayran iç bol bol, ayran biraz tuzlu olduğu için sana yarar. kanama plesenta görev değişikliğinden dolayı bu hafta olabilirmiş. kalp atışlarını duydunuz mu

lalezar kardeşimiz düşük yaptı..bi de bilgemelekten bebek haberi bekliyoduk regl oldu..sabah moralimiz bozuldu canım ya

canım yaaa dün izgil ve lalezar için çooookkk üzüldüm. şimdi lalezardan umut beklerken kötü haber, allah hayırlısını versin. bilgemeleğe de üzüldüm. hepimize nazar değdi yaaa

benim açımdan bişey yok hayatım lalezarın durumu ,bilgemelek regl olmuş ilk haberler kötü işte daha ne olsun.

evet canım evet malesefff 🙁((

lalezarcım seni çok seviyorum. rabbim yardımcın olsun. çok üzgünüm

canım biz idrar testiyle hamileliğimi öğrenir öğrenmez kendimiz yasakladık. sonra biliyorsun az kanama olunca doktor yasakladı. sen ve benim için çok dikkatli olmamız gereken bir dönem. size de yasak, çünkü senin de kanamaların oluyor. 3 ay geçene kadar dikkat et dedi.

ya benim doktor o konuyla ilgili bişey söylemedi.sadece dinlen dedi o kadar.biz yasaklamıştık kendimize

canım yaaa dün izgil ve lalezar için çooookkk üzüldüm. <LINKZ id=linkz16>şimdi</LINKZ> lalezardan umut beklerken kötü <LINKZ id=linkz9>haber</LINKZ>, allah hayırlısını versin. <LINKZ id=linkz3>bilgemeleğe</LINKZ> de üzüldüm. hepimize nazar değdi yaaa

İzgile noldu ?????

canım yaaa dün izgil ve lalezar için çooookkk üzüldüm. <linkz id="linkz16">şimdi</linkz> lalezardan umut beklerken kötü <linkz id="linkz9">haber</linkz>, allah hayırlısını versin. <linkz id="linkz3">bilgemeleğe</linkz> de üzüldüm. hepimize nazar değdi yaaa

İzgile noldu ?????

tatlım izgilin beta hcg değerleri düşük çıkmıştı, bugün tekrar kontrole gidecekti. inşallah yükselmiştir.

ya benim doktor o konuyla ilgili bişey söylemedi.sadece dinlen dedi o kadar.biz yasaklamıştık kendimize

aman canım yasağa devam edin bir ay daha... bu kadar sabrettik ama değil mi, zaten sıkıntımız vardı. sakın denemeyin.

canım ayran iç bol bol, ayran biraz tuzlu olduğu için sana yarar. kanama plesenta görev değişikliğinden dolayı bu hafta olabilirmiş. kalp atışlarını duydunuz mu

QUOTE]
evet canım kalp atışlarını 6+3te duymuştuk.şimdi 9+5.ben ocak ayında taş düşürmüştüm o yüzden tuza kısıtlama getirmek zorudayım.gebelikte taş çok kötü olur.bu günlerde yiyorum tuzlu şeyler mecburen.gece çarpıntıyla uyandım.8e düşmüş tansiyon.

sarı veya yeşil geldiği oluyor bazen.dün kanamam oldu yine ondan beri gittikçe açılarak kahverengi akıntım oluyor.sen kendini hamiş hissediyor musun?kaç gün kaldı kan testine?
saol canım cevap ıcın kanaman oluyorsa cok dıkkat et benımde kahverengı gelıyor hele ağır bırşey kaldırrsam hamıle hıssedıyomkarnında şışlık var goğuslerım taş gıbı 10 sonra demiştı kantestı ıcın

tatlım izgilin beta hcg değerleri düşük çıkmıştı, bugün tekrar kontrole gidecekti. inşallah yükselmiştir.

aman canım yasağa devam edin bir ay daha... bu kadar sabrettik ama değil mi, zaten sıkıntımız vardı. sakın denemeyin.

eşim büyük ihtimalle bugün 1 haftalık iş seyahatine çıkacak.sonra da ben memlekete gidecem.en az 1 ay kalacam gelene kadar 18 haftalık olur.ben de yasak olması gerekir diye düşnüyordum.dr yasaklamadı.dikkat etmem gereken bişey var mı dedim.dinlen yeter dedi

Geri