Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

sizden yardim istiyorum kizlar 2 aylik hamileyim vee nezle oldum sag kulagimda feci derecede basinc varr herseyi yapiyorum acilmiyor nezlem giderse oda gidecek ins ama ilac alamiyorum bana ne gibi seyler iyi gelir.... rica ediyorum sizden kizlar hic uyumadim mahvoldum bilginiz varsa paylasirmisiniz benimlee

canim gecmis olsun...bende gecen hafta gecirdim... ben klassik türk yöntemlerini kullandim, yattim, terledim, nane limon, papatya cayi falan...

canim gecmis olsun...bende gecen hafta gecirdim... ben klassik türk yöntemlerini kullandim, yattim, terledim, nane limon, papatya cayi falan...
canim saol bendeki sorun yatamiyorumda bembeyaz oldum agla agla mahvoldum sabaha kadarrr hamileligim cok agir geciyor 1 bucuk ay kustum sonra o durdu nezle oldum kulaktan cekiyorum herseyi yapiyorum bidee gurbetteyim kimsemde yok mahvoldum üstüne üstük hem göz nezlesi hemde burun duymamazlik iyice cildirtti beni yinede cok tskler cnm saol 🙁((

sabaha kadar mahvoldum halimi görseniz vallahi oturur aglarsiniz o durumdayim gücümde kalmadi en son cagrem sizlerden yardim almakti doktorda bisey etmez gitsem hamissin ilac yok der

canim saol bendeki sorun yatamiyorumda bembeyaz oldum agla agla mahvoldum sabaha kadarrr hamileligim cok agir geciyor 1 bucuk ay kustum sonra o durdu nezle oldum kulaktan cekiyorum herseyi yapiyorum bidee gurbetteyim kimsemde yok mahvoldum üstüne üstük hem göz nezlesi hemde burun duymamazlik iyice cildirtti beni yinede cok tskler cnm saol 🙁((

hele o kulak tikanmasi cok kötü oluyor.. 🙁
aslinda doktorlar hamilele belirli ilaclar veriyor ama... acikcasi ben 3.ay bitmeden ilac kullanma taraftari degilim... cünkü daha bebeyin coooookkk minicik... o yüzden dogal yollardan atlatmaya bak derim.. insallah cabuk atlatirsin

Geri