Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

azadecim beni biliyon değilmi canım rumuzu değişmiştim sonrada nur85 yani çok eski arkadaş😀 evt gülüm ya senin topiğinin ilk hamişi iiki açmışsın orayı
tatlım buarada ateşin gayet ii diğer aylarda bu tarihlerde ateşin yüksekliği nasıldı bende mesela üşüme falan oluyodu ama ateşim yüksek çıkıyodu öenmli olan bu iki gün daha yüksek gitmesi inşş öle olcak ve sonra hiç düşmicek

canım evet aynen dediğin gibi....
son 2 gün önemli.....
normalde diğer ölçümlerde de son 3. günde ateşim yüksek
2. günü düşmeye başlamış.....
yarın büyük gün bide bende adete 3 gün kala lekelenmelerim oluyor...
bu sefer olmadı....
heyecanla bekliyorum.....

hosgeldın sabırlım.....tabıkı ne sandın bacım hıcbırsey umutsuz degıldır...allahım cok buyuk o ısterse hersey oluyor ıste.....ben ne demıstım ınanmak umutlanmak psıkolojık olarak rahalarır zaten.....

hoibulduk tatlım🙂
hakketten öyle canım.
sabah sabah bir umut, bir kıpırtı oldu içimde.
heveslendim yaaa. bu dönemi atlatıp ta hemen memorialdan bi randevu alayım. kasıma kadar en azından hangi süreçten geçeceğiz, ne zaman başlamalıyız gibi bilgileri alırım.

hoibulduk tatlım🙂
hakketten öyle canım.
Sabah sabah bir umut, bir kıpırtı oldu içimde.
Heveslendim yaaa. Bu dönemi atlatıp ta hemen memorialdan bi randevu alayım. Kasıma kadar en azından hangi süreçten geçeceğiz, ne zaman başlamalıyız gibi bilgileri alırım.
tabıkı canım.....ne guzel....erken teshıs derler ya hastalıklar ıcın ıste erken bıseyler yapmak herzaman ıyıdır....ınsallah hıc beklemedıgın kadar olumlu seyler olur canım.....ınsallah.....

tabıkı canım.....ne guzel....erken teshıs derler ya hastalıklar ıcın ıste erken bıseyler yapmak herzaman ıyıdır....ınsallah hıc beklemedıgın kadar olumlu seyler olur canım.....ınsallah.....

ayyy inşallah🙂
ya kaç doktor gördü sonuçları ve herşey yolunda dedi.
bir sorun çıkacağını sanmıyorum ama tekrardan tam teşekküllü görünmekte fayda var.

ayyy inşallah🙂
ya kaç doktor gördü sonuçları ve herşey yolunda dedi.
Bir sorun çıkacağını sanmıyorum ama tekrardan tam teşekküllü görünmekte fayda var.
tabıkı canım enazından soyle dusun bır sorun yok vede en onemlısı durumun var bunun ıcın..ya o da olmasaydı????
Herseyde var bır hayır canım...ıyı dusun bak ben cok heyecanlandım senın adına.....
Tatlım ben cıkıyorum ısım var bıraz ev supurulcek,balKon yıkancak,yemek yapılcak.......oyyy oyyyy....
Gorusuruz canım .....

tabıkı canım enazından soyle dusun bır sorun yok vede en onemlısı durumun var bunun ıcın..ya o da olmasaydı????
Herseyde var bır hayır canım...ıyı dusun bak ben cok heyecanlandım senın adına.....
Tatlım ben cıkıyorum ısım var bıraz ev supurulcek,balKon yıkancak,yemek yapılcak.......oyyy oyyyy....
Gorusuruz canım .....

tamam canım, kendini çok yorma.

öptüm çok🙂

sizden yardim istiyorum kizlar 2 aylik hamileyim vee nezle oldum sag kulagimda feci derecede basinc varr herseyi yapiyorum acilmiyor nezlem giderse oda gidecek ins ama ilac alamiyorum bana ne gibi seyler iyi gelir.... rica ediyorum sizden kizlar hic uyumadim mahvoldum bilginiz varsa paylasirmisiniz benimlee

Geri