Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

gunaydın hosgeldın nurcum nasılsın?
iim canım çok şükür güzel üşünmeye gayret ediyorum hem nette okuduğum kadarıylada daha zor durumda olanlar var inşallah Rabbime bebeğimi sağlıkla kucağıma laabilirim die dua ediyorum ve ardından hepimizi sölüyorum inş şubatta o minik kuzucuklar sağlıkla kucaklarımızda olur cnm tek duam bu bide azcık cinsiyeti meak ediyorum😀ama çok arka plan siz napıyosunuz tekmeleri daha hissedemediğin için sıkılıyosun dimi ama kızlar biraz geç tekmeleyrbiliyo annesi sakin kızın demekki
bende de arada hafifi bi kıpırtı oluyo ama çok kendimi dinlersem hafif batma gibi sol tarafta üstte bi noktaya belki bunlar ufak ufak başlangıçtır hahaha inşş

canlar ben geldim🙂

nasılsınız bakalım?

yaa şöylebir baktım da yazışmalar birden heyecanlandım yahu🙂
mrs.m nin örneği falan derken... 🙂 bu arada Allah tamamına erdirsin, Allah analı babalı büyütsün inşallah.

aaaa ateş ölçümü ile hamile kalan arkadaşımız gelmiş.....
nasılsın bakalım.....
2 günüm var benimde ...
bugünkü ateşim ise 36.8.....
azadecim beni biliyon değilmi canım rumuzu değişmiştim sonrada nur85 yani çok eski arkadaş😀 evt gülüm ya senin topiğinin ilk hamişi iiki açmışsın orayı
tatlım buarada ateşin gayet ii diğer aylarda bu tarihlerde ateşin yüksekliği nasıldı bende mesela üşüme falan oluyodu ama ateşim yüksek çıkıyodu öenmli olan bu iki gün daha yüksek gitmesi inşş öle olcak ve sonra hiç düşmicek

iim canım çok şükür güzel üşünmeye gayret ediyorum hem nette okuduğum kadarıylada daha zor durumda olanlar var inşallah Rabbime bebeğimi sağlıkla kucağıma laabilirim die dua ediyorum ve ardından hepimizi sölüyorum inş şubatta o minik kuzucuklar sağlıkla kucaklarımızda olur cnm tek duam bu bide azcık cinsiyeti meak ediyorum😀ama çok arka plan siz napıyosunuz tekmeleri daha hissedemediğin için sıkılıyosun dimi ama kızlar biraz geç tekmeleyrbiliyo annesi sakin kızın demekki
bende de arada hafifi bi kıpırtı oluyo ama çok kendimi dinlersem hafif batma gibi sol tarafta üstte bi noktaya belki bunlar ufak ufak başlangıçtır hahaha inşş
olabılır canım...bızde ıyı olmaya calısyruz....evet beklıyorum hareketlerını bakalım ne zaman gelecek🙂ınsallah canım saglıklı olsunlarda guzelce hayırlıısyla alsak kucagımıza valla ohh cekecegız ben bılıyroum🙂

olabılır canım...bızde ıyı olmaya calısyruz....evet beklıyorum hareketlerını bakalım ne zaman gelecek🙂ınsallah canım saglıklı olsunlarda guzelce hayırlıısyla alsak kucagımıza valla ohh cekecegız ben bılıyroum🙂
evt tatlım yaa heralde hayatımızda çekebileceğimiz en büyük ohhu çekicezz ne kadar şükretsek az Rabbime

kıslar ben kalkıyorum gelirim yine kahvaltı hazırliim hepinizi öptm grşz tekrar

canlar ben geldim🙂

nasılsınız bakalım?

yaa şöylebir baktım da yazışmalar birden heyecanlandım yahu🙂
mrs.m nin örneği falan derken... 🙂 bu arada Allah tamamına erdirsin, Allah analı babalı büyütsün inşallah.
hosgeldın sabırlım.....tabıkı ne sandın bacım hıcbırsey umutsuz degıldır...allahım cok buyuk o ısterse hersey oluyor ıste.....ben ne demıstım ınanmak umutlanmak psıkolojık olarak rahalarır zaten.....

Geri