Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Çamsakızı içiyormuşbizim bi arkadaş, toz halde balla karıştırıp bende aldım, akşam kullanmaya başladım bakalıım, eşimede çakşır vardıya hani onun tabletini bulduk o da onu içiyor..
Ben bu aralar pek umutlu değilim, biraz daha zamana ihtiyacımız var gibi geliyor bana..

cok klassik bi laf söylicem simdi :
" düsünmemeye calis " bu bebisler genelde hic beklemedigin zamanlarda geliyoryaa..
sen calismalara dvm et, ama düsünme hamilemiyim degilim diye... Zamani gelince olacak... ba$ka yolu yok 🙂 sen bu azimle boy boy dogurursun insallahhhhhhh

cok klassik bi laf söylicem simdi :
" düsünmemeye calis " bu bebisler genelde hic beklemedigin zamanlarda geliyoryaa..
sen calismalara dvm et, ama düsünme hamilemiyim degilim diye... Zamani gelince olacak... ba$ka yolu yok 🙂 sen bu azimle boy boy dogurursun insallahhhhhhh

Kısmet bebeğim hayırlısı...
Hadi canım ben çıktım, işe gidicem görüşürüz öptüm seni çok...

hoşbuldum🙂

nasılsın canımcım?
ben çok heyecanlıyım.
biraz önce memorial hastanesini arayıp tüp bebek hakkında bilgi almak için randevu aldım
25 eylül ctesi

muayene çok pahalı ama yaaa.
220 tl 🙁
Allah'tan sadece bilgi alma ve ücretsiz

ama hep burayı önerdiklerinden gitmek istiyorum
ayy cnm senin adına sevindim hadi hayırlısı inş yeğen geliyor desene 🙂.yegen gelsinde gülüm insanın gözü parayı görmüyor valla saglıklı bir şekilde gelir inş ay ben senden cok heyecanlandım şimdi 🙂

Geri