Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hımmm tamam canım bizim dr da aynı sistemi uygulamıştı. önce benim tetkiklerim bitip sonra eşime yapılacaktı. rahim filmi zaten yapılacak son aşama oluyor. benim eşimde önce gerek var mı diyordu kendi testine.... ben de ben bu kadar şeye katlanıyorsam sen de bunu yaptırmak zorundasın dedim. o da tamam herşey bebeğimiz için yeterki rahatsızlığımız varsa bilelim demişti canım. diyabetle ilgisi yoktur sanırım.
aslında ben birazda tatildeyiz ya burdaki doktor alanında iyi diye tetkikleri hep yaptırayım diyorum ama işte ...Senin o günlerini hatırlıyorum varya yazardın hemen sonrasındada hamiş haberlerini almıştık yanılmıyosam 🙂
diyabet eşimi korkutuyo doktoru alakası yok diyo ama işte ...

canim inan erkekler daha cok etkileniyor bu i$lerden, 4 ay olmayinca benimkide demeye baslamisti tatilden gelince doktora gidelim diye... insallah hersey yolunda giderde tez vakitte Müjdeli haberi alirsiniz...
ah canım ya biz 1 yılı devirdik doğal olarak düşünüyoz bişeymi var diye gerçi arada 3-4 ay çok verimsizdi ama eşim 1 yıl oldu yoksa olmayacakmı diye tedirginleşmeye başladı inşallah dediğin gibi müjdeli haberler veririz canım 🙂

sana katılıyorum canım...aynen benim eşimde neden olmuyor diye şaşkındı. ama ben ona göre daha üzgündüm yazık üzüntüsünü içine atıp beni teselli edip duruyordu. ama sperm testi konusuna canı sıkılıyordu hep. neyseki gerek kalmadı.

tam zamaninda gelmi$ meleginiz 🙂 allaha Sükür...

ah canım ya biz 1 yılı devirdik doğal olarak düşünüyoz bişeymi var diye gerçi arada 3-4 ay çok verimsizdi ama eşim 1 yıl oldu yoksa olmayacakmı diye tedirginleşmeye başladı inşallah dediğin gibi müjdeli haberler veririz canım 🙂

Insallah canim.... allah istegen herkeze en kisa zamanda nasip etsin insallah....

sana katılıyorum canım...aynen benim eşimde neden olmuyor diye şaşkındı. ama ben ona göre daha üzgündüm yazık üzüntüsünü içine atıp beni teselli edip duruyordu. ama sperm testi konusuna canı sıkılıyordu hep. neyseki gerek kalmadı.
ne güzel işte inşallah benimde eşime gerek kalmaz🙂
kızlar ben geçen aylarda hamilelik belirtileri yaşıyodum ya çok belirgin onun sebebini öğrendim göğsümde kist varmış o yapıyomuş Allahıma çok şükür sağlığıma hiçbir zararı yokmuş sadece arasıra öyle belitiler yaşatabiliyormuş benimkisi psikolojik değilmiş yani:ehi:

aslında ben birazda tatildeyiz ya burdaki doktor alanında iyi diye tetkikleri hep yaptırayım diyorum ama işte ...Senin o günlerini hatırlıyorum varya yazardın hemen sonrasındada hamiş haberlerini almıştık yanılmıyosam 🙂
diyabet eşimi korkutuyo doktoru alakası yok diyo ama işte ...

🙂 evet canım doğru hatırlıyorsun... filmden sonraki ay hamile kalmıştım allaha şükür, inşallahhhhhh senin de öyle olur. ama bence en büyük sebebi neydi biliyor musun? benim stresim yok olmuştu. aklımda şu vardı: şimdi film çekildi o yüzden bu ay verim alamayız, birkaç yumurtlama günü de geçmişti zaten. kafam o ay için son derece rahattı, bir de tüplerimin açık olduğunu duymak bana iyi gelmişti. o zaman artık dert etmeye gerek yok demiştim ve allahın izniyle bebeğim geldi. önceki ayların çoğu stresten boş geçmiş meğer.
inşallah rabbim yardımcınız olsun ve sizin de meleğinizi göndersin inşallahhhh.

canim gecmis olsun..... bak sen $u i$e di$ci randevusuda iptal olmus 🙂

saol cnm, hee ya ne kadann üzüldüm ne kadann üzüldüm anlatamam 😀

amin inşallah canım ya hamişlerin duasını Rabbim kabul edermiş teşekkürler..Carizma senin şu alttaki imza yerindeki şeye bayıldım çok güsel inşallah bende hamiş olurumda bende kullanırım özendim :ehi:

insallah cnm beraber ayarlar ekleriz imzana en kisa sürede insss

Son düzenleme:
tam zamaninda gelmi$ meleginiz 🙂 allaha Sükür...

allaha çooookkk şükür, darısı bekleyen arkadaşların başına inşallahhhhhh

ne güzel işte inşallah benimde eşime gerek kalmaz🙂
kızlar ben geçen aylarda hamilelik belirtileri yaşıyodum ya çok belirgin onun sebebini öğrendim göğsümde kist varmış o yapıyomuş Allahıma çok şükür sağlığıma hiçbir zararı yokmuş sadece arasıra öyle belitiler yaşatabiliyormuş benimkisi psikolojik değilmiş yani:ehi:

amiiiiiiiiinnnn canım inşallahhhh...
ne güzel bak sorununu öğrenmişsin ve çok şükür ki zararı yokmuş. hadi bakalım bebişe iyice yaklaştınnnn 🙂

🙂 evet canım doğru hatırlıyorsun... filmden sonraki ay hamile kalmıştım allaha şükür, inşallahhhhhh senin de öyle olur. ama bence en büyük sebebi neydi biliyor musun? benim stresim yok olmuştu. aklımda şu vardı: şimdi film çekildi o yüzden bu ay verim alamayız, birkaç yumurtlama günü de geçmişti zaten. kafam o ay için son derece rahattı, bir de tüplerimin açık olduğunu duymak bana iyi gelmişti. o zaman artık dert etmeye gerek yok demiştim ve allahın izniyle bebeğim geldi. önceki ayların çoğu stresten boş geçmiş meğer.
inşallah rabbim yardımcınız olsun ve sizin de meleğinizi göndersin inşallahhhh.
açıkcası bende şimdi hep kendimi filme odakladım tüplerimde bisorun olmadığını duymak benide rahatlatacak nasip ya nasipten öte köy yok derler ya o misal bekliyoz bide belki dediğin gibi bende meleğimin müjdesini alırım kim bilir 🙂

Geri