Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

sılam nisa kaçıyonmu kıssss yahu ne zaman denk gelsek ille birimiz kaçmak zorunda kalıyor neyse datluuum görüşürüz tekrar
mrs.m canııım hoşbulduk nasılsın meleğinin ellerini görmüş annesi ooyyy canım benim

mrs.m bugün bi haftayı daha devirdik 🙂

evet canımmmmm 🙂 allaha çooookkkk şükür. yarı yolu ufak ufak geçmeye başladık.

sılam nisa kaçıyonmu kıssss yahu ne zaman denk gelsek ille birimiz kaçmak zorunda kalıyor neyse datluuum görüşürüz tekrar
mrs.m canııım hoşbulduk nasılsın meleğinin ellerini görmüş annesi ooyyy canım benim

iyiyim canımmm çok teşekkürler, meleğim artık çok belirgin. her yeri müthiş ortada 🙂 rabbim inşallah sana da nasip eder canımmmm
sen nasılsın nasıl gidiyor

izgil lokumum nasilsin?
Meryemcim hosgeldiniiz..
çooook iyiyimmi desem çoook kötüyümmü desem anladım bacım incirin hışmına uğruyorum ama yinede akıllanmıyorum amaaan beni boşverin bu ayda olmadımı ne....ateştende bişi anlamadım napcam ben yaaaa boş boşta oturulmuyor ille bişiler yiyipiçmem lazım noooolcak benim sonun yaaaa
dün gece rüyamda regl olmuşum zaten ama ne regl oofff:meri:
dilerim tersine çıkar...neyse .......boşveeerrrr bu ay olmazsa önümüzdeki ay o ayda olmazsa diğeri ooooooo aylar çoook
acaba yediğim incirin markasınımı değiştirsem yadaaaaaaa kendim alıpta kurutsammı heee

iyiyim canımmm çok teşekkürler, meleğim artık çok belirgin. her yeri müthiş ortada 🙂 rabbim inşallah sana da nasip eder canımmmm
sen nasılsın nasıl gidiyor
oyyyy yesin onu izgil teyzesi maşallaaaahben hep bildiğiniz gibiyim bi elimde termometre bi elimde incir ooooooo görende hiç yıllardır hiç hamiş kalamıyorum zannedecek bu ay ateşimdede bi değişiklik yok acaba yumurtlamadımmı yada incirimi az yedim offff neyse yaaa amma konuşuyorum

:Laie_23:Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi

:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:yumurta:

Sabırsızım.........................5 Ağustos
Dentnurse..........................7 Agustos
duygum_06 .......................8 Ağustos
sılam_nisa ....................... 8 Ağustos
Ecce ..................................14 Ağustos
denizcim ..........................15 Ağustos
Lalezar...............................16 Ağustos
İzgil....................................17 Ağustos
Lara....................................19 Ağustos
polyana28 ......................... 21 Ağustos
Ranagül.............................21 Ağustos
ayşegül................................21ağustos
Lovely ................................25 Ağustos
yıldız_azeri........................2 Eylül

2009 ANNE ADAYLARI <V>:leylek
Sultan ............................... 26 Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr)
askısı ..................................... Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr)
merve_16 ............................... Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yazesintisi ....................... 14 Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr)

<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>bebisim

OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr)
Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr)
chatlak .................................. 11 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
burcums ................................ 20 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Nisan ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Mayıs ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛>
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ....................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</V>(Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->Sammy_haa.........................29 Temmuz(Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

oyyyy yesin onu izgil teyzesi maşallaaaahben hep bildiğiniz gibiyim bi elimde termometre bi elimde incir ooooooo görende hiç yıllardır hiç hamiş kalamıyorum zannedecek bu ay ateşimdede bi değişiklik yok acaba yumurtlamadımmı yada incirimi az yedim offff neyse yaaa amma konuşuyorum

sağol canım 🙂
canım sen incir yemeye devam et, zararı yok ki. ama termometreyi falan bırak yaaa. o kadar incirle yumurtlamaman mümkün değil 🙂

çooook iyiyimmi desem çoook kötüyümmü desem anladım bacım incirin hışmına uğruyorum ama yinede akıllanmıyorum amaaan beni boşverin bu ayda olmadımı ne....ateştende bişi anlamadım napcam ben yaaaa boş boşta oturulmuyor ille bişiler yiyipiçmem lazım noooolcak benim sonun yaaaa
dün gece rüyamda regl olmuşum zaten ama ne regl oofff:meri:
dilerim tersine çıkar...neyse .......boşveeerrrr bu ay olmazsa önümüzdeki ay o ayda olmazsa diğeri ooooooo aylar çoook
acaba yediğim incirin markasınımı değiştirsem yadaaaaaaa kendim alıpta kurutsammı heee

inciri cokmu yiyiyorsun acaba?? ondanmi oluyor lekelenme??
kiz bende rüyamda regl oldugumu görmüstüm o ay hamile kaldim, insallah sendede öyle olur....

inciri cokmu yiyiyorsun acaba?? ondanmi oluyor lekelenme??
kiz bende rüyamda regl oldugumu görmüstüm o ay hamile kaldim, insallah sendede öyle olur....
ayyy canım benim inşallahhhhh...ne biliiim bacım hangi ay incir yesem tam 14.gün lekelenmem oluyor hayırlısı....çok fenamı yumurtluyorum nedir
sağol canım 🙂
canım sen incir yemeye devam et, zararı yok ki. ama termometreyi falan bırak yaaa. o kadar incirle yumurtlamaman mümkün değil 🙂
dimi bacım yaaaaa ama neden değişiklik olmadı ateşimde ayyy inşallah yarın sabbah yükselir

Geri