Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yok kısss sanmam...değildir herhalde ne biliiim canım yaaaa ateştedeğişiklik olmayınca aklım karıştı hayırlısı olsun

hayırlısı olsun canım benimmmm ummadığın anda bebişin çıkar gelir... inşallah yakın zamanda gelir. sen takılma ateşe falan, çalışmalara devam et canım

oyyyy yesin onu izgil teyzesi maşallaaaahben hep bildiğiniz gibiyim bi elimde termometre bi elimde incir ooooooo görende hiç yıllardır hiç hamiş kalamıyorum zannedecek bu ay ateşimdede bi değişiklik yok acaba yumurtlamadımmı yada incirimi az yedim offff neyse yaaa amma konuşuyorum
Oyy izgilim,güldürdün beni kiss😀Bir elinde termometre bir elinde incir,bayildim buna😀Bendede aynisihahaha

Selam kizlaarr😀
ahaaaaa bacım kıyametmi kopacak neeeee sen ve ben burada hemde ikimizde online ayyy inanamıyorum biri beni cimdiklesinnnn
canııım hoşgeldin nasılsın senin ateş nasıl yaww benimki takıldı kaldı bi yükselemedi kerata
hayirlisi neyse o olsun.... $unun $urasinda kac gün kaldi, bekleyelim ve görelim 🙂
( bunu benmi diyorum, sabirsiz emine 🙂 )
canımsın yaaa evet evet bekleyip görecez artık tuutumu tutmadımı hheehheee:meri:

Geri