Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hayırlısı olsun canım benimmmm ummadığın anda bebişin çıkar gelir... inşallah yakın zamanda gelir. sen takılma ateşe falan, çalışmalara devam et canım
inşallah gülüm inşallah en yakın zamanda gelir bekletmez anneciği...yok yok bacııımmm bırakırmıyım hiç tam gaz yola devam
Oyy izgilim,güldürdün beni kiss😀Bir elinde termometre bir elinde incir,bayildim buna😀Bendede aynisihahaha
canım yaaaa nolcak bizim halimiz...yarın sabah olsada uyanınca dilimin altına termometreyi koysamda ateşim tavan yapsa sonra ben buraya gelsen çıktı çıktı diye bağırsam hoş olmazmı yaaaa
güya i$lerim yogun... yine takildim buraya.... 🙂
amaaaan ne işi gel buraya herzaman bizi bi arada göremezsin bak heeee

ahaaaaa bacım kıyametmi kopacak neeeee sen ve ben burada hemde ikimizde online ayyy inanamıyorum biri beni cimdiklesinnnn
canııım hoşgeldin nasılsın senin ateş nasıl yaww benimki takıldı kaldı bi yükselemedi kerata

canımsın yaaa evet evet bekleyip görecez artık tuutumu tutmadımı hheehheee:meri:
Valla benimkinde hafiften bir yükselis var gibi kusum ama dünkü isima güvenemiyorum hic.Pazartesi aksami migrenim tuttu ve agri kesici almak zorunda kaldim.Agri kesicinin ates düsürücü özelligide olduguna göre o günkü atesten bisey cikarmak mümkün degil sanirim.Hapi almamla atesi ölcmem arasinda sekiz saat vardi...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yok yok kesin kıyamet kopacak ayyyyy canım beniiim nasılsın yaaaaa özleştik ayol nerelerdesin

🙂))Buralardayım incir güzeli, özleştik gerçekten...

iyi olmana sevindim... ben de tatilin bitmesini bekliyorum aslında. değişiklik olması açısından işe gidip gelmek en güzeli.

Ben henüz izne ayrılamadım eylülde kısmet olursa siz çalışırken de ben tatil yapayım🙂

Valla benimkinde hafiften bir yükselis var gibi kusum ama dünkü isima güvenemiyorum hic.Pazartesi aksami migrenim tuttu ve agri kesici almak zorunda kaldim.Agri kesicinin ates düsürücü özelligide olduguna göre o günkü atesten bisey cikarmak mümkün degil sanirim.Hapi almamla atesi ölcmem arasinda sekiz saat vardi...
yaaa var ya bacım uzman olucaz yakında heeee korkuyorum artık...yakında bu site üstün gayret ve başarılarımızdan dolayı bize sertifika falan verecek

Geri