Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Izgilim valla hayret etmekte haklisin.Aslinda kisacik girip caktirmadan atesimi yazip cikacaktim.Orada seninde online oldugunu görünce topige bir ugrayim dedim.Iyikide ugramisim.Herkeslerde buradaymis😀Insallah yarin burada atesinin tavan yaptigi müjdesini ondan sonrada hamis oldugunun müjdesini verirsin tatlim.
ayyy canım benim öleee yok tek başına müjde vermek ben anlamam işi sıkı tut çok ye inciri her taraftan yumurtla işi garantiye al bak ona göre hep beraber vereceğiz buradan müjdeyi tamammı datluuum yaaa bu arada selvi boylum nasıl ne zamandır soramıyorum

bomba gibi 🙂 bu mutlulugum herkeze bula$sin insalllahhhhhh....
Masallah gülüm,Allah daim etsin insallah...

ana kim gelmis, Cozy hosgeldin canim, özlettin kendini

iyiyim canım çok şükür sağol, seni de iyi gördüm 🙂

olsun canım hayırlısı olsun...
yap yap canım, ee tabi sırayla 🙂 sıra sende hadi bakalım
Cok sükür iyim canim.Ameliyatim gecti ya cok sükür.Artik biseyler yapabilmek cok iyi geliyor.Önceden elim kolum bagli beklemekten baska yaptigim bisey yoktu.Simdi incire ve ates ölcmeye devam.Her sabah ates ölcüp sonucunu ögrenmek cok heyecan veriyor🙂

🙂)İzgüllüüüü...Evet canım ya ne günlerdi🙂
ayy evet canım yaaa sabahın köründe bi girerdim ama ne giriş çıkarabilene aşkolsun amma muhabbet çıkardı off beeee
neyse yawww hepimiz buradayız müsaitiz ooooooo ne muhabbetler çıkar daha
selam kızlar.nasılsınız bakalım?muhabbet bayag koyu galiba🙂 tatil dönüşü işte bende evle uğraşıyorum fazla giremiyorum ya 🙁
ooooooooo kıssssss seni gidi seniii nerelerdesin yahuuuu ne temizliği kısss öle hamiş hamiş hıımmmm

Cok sükür iyim canim.Ameliyatim gecti ya cok sükür.Artik biseyler yapabilmek cok iyi geliyor.Önceden elim kolum bagli beklemekten baska yaptigim bisey yoktu.Simdi incire ve ates ölcmeye devam.Her sabah ates ölcüp sonucunu ögrenmek cok heyecan veriyor🙂

Maşallah iyi olmana sevindim canım. Çok şükür ameliyattan sonra rahatlamışsındır.
İyi çok iyi, ne güzel canım... olumlu düşünüp bebek beklemek inanki daha güzel, ve inşallah yakın zamanda gelir miniğin. Hadi herşeyin hayırlısı canımmmm

Geri