Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
Çok şükür ya iyiyim. Önceki gün i geldiler bana ama gönderdim🙂Sakinliğimi korumaya çalışıyorum, sen nasılsın canım ateş olayına girmişsin galiba🙂Bu ay ben de ölçeyim dedim ama sabah unutuyorum...
ayyy canım benim öleee yok tek başına müjde vermek ben anlamam işi sıkı tut çok ye inciri her taraftan yumurtla işi garantiye al bak ona göre hep beraber vereceğiz buradan müjdeyi tamammı datluuum yaaa bu arada selvi boylum nasıl ne zamandır soramıyorum
Cok sükür iyim canim.Ameliyatim gecti ya cok sükür.Artik biseyler yapabilmek cok iyi geliyor.Önceden elim kolum bagli beklemekten baska yaptigim bisey yoktu.Simdi incire ve ates ölcmeye devam.Her sabah ates ölcüp sonucunu ögrenmek cok heyecan veriyor🙂
ayy evet canım yaaa sabahın köründe bi girerdim ama ne giriş çıkarabilene aşkolsun amma muhabbet çıkardı off beeee
neyse yawww hepimiz buradayız müsaitiz ooooooo ne muhabbetler çıkar daha
Cok sükür iyim canim.Ameliyatim gecti ya cok sükür.Artik biseyler yapabilmek cok iyi geliyor.Önceden elim kolum bagli beklemekten baska yaptigim bisey yoktu.Simdi incire ve ates ölcmeye devam.Her sabah ates ölcüp sonucunu ögrenmek cok heyecan veriyor🙂
Maşallah iyi olmana sevindim canım. Çok şükür ameliyattan sonra rahatlamışsındır.
İyi çok iyi, ne güzel canım... olumlu düşünüp bebek beklemek inanki daha güzel, ve inşallah yakın zamanda gelir miniğin. Hadi herşeyin hayırlısı canımmmm