Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

selam iyiyiz sen nsılsın, bebiş nasıl?

sağol canım ikimiz de iyiyiz çook şükür.diğer toğiğe yazmıştım hazırlıklara başlamışsın.hayırlı olsun bebişin cicileri.rabbim sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inş.bende tülbentten ağız mendili kestirdim anneme.buraya getirdim kenarını kendim oyalayacağım buda benim ilk hazırlığım 🙂

Arkadaşlar bu arada topiğimiz daha çok hamileler mekanı gibi olmuş, maşallah...
evet bacım hamiş kalınca buraya girip kopya çekicem ooooo birsürü bilgi var ne zaman noluyo nasıl oluyo neden oluyo kim yapıyo kime soruyo kim söylüyo kim onaylıyo neden onaylıyo kim izin veriyo neresi ağrıyo neden nağrıyo dr ne yorum yapıyo ooooooooooooooooooooooooooooooo say say bitmez tam süper olmuş kanımca konuşsunlar konuşsunlar hheehheee yaz bacım hangi sayfada hangi bilgi var not et hheehheee

Çok şükür ya iyiyim. Önceki gün i geldiler bana ama gönderdim🙂Sakinliğimi korumaya çalışıyorum, sen nasılsın canım ateş olayına girmişsin galiba🙂Bu ay ben de ölçeyim dedim ama sabah unutuyorum...
Sorma canim,ara ara ugruyorlar ama gönderiyoruz cok sükür.Evet,ilk defa incirle birlikte ates ölcme olayina girdim bu ay.Gerci gecen ayda ölcmüstüm ama o deneme amacliydi sadece.Dr um hic önermedi bunu yapmami ama dayanamiyorum napiim.Biseyler yaptigini zannetmek iyi geliyor en azindan...

ayy evet canım yaaa sabahın köründe bi girerdim ama ne giriş çıkarabilene aşkolsun amma muhabbet çıkardı off beeee
neyse yawww hepimiz buradayız müsaitiz ooooooo ne muhabbetler çıkar daha

Gerçektende ya ben işe gelirdim bi bakardım izgil çoktan topikte🙂bi öğle yemeği arası verirdin sonra tutabilene aşkolsun🙂

Kosgeldin canim.Kolay gelsin...

hb canım.valla sıcaktan dolayı çook zor oluyo ama eşimde evde ya birlikte yapıyoruz işte

ayy evet canım yaaa sabahın köründe bi girerdim ama ne giriş çıkarabilene aşkolsun amma muhabbet çıkardı off beeee
neyse yawww hepimiz buradayız müsaitiz ooooooo ne muhabbetler çıkar daha

ooooooooo kıssssss seni gidi seniii nerelerdesin yahuuuu ne temizliği kısss öle hamiş hamiş
hıımmmm

canım ben tatildeydim 3 hafta.yeni geldim.tabi ev batmış halde.eşimle birlikte yapıyoruz malum evde ya🙂

Geri